miercuri , 6 iulie 2022

Arhivă etichete: Liana Stanciu

Abonare RSS

Voltaj s-a calificat în finala Eurovision

Foto: Andreea Goia  Primele emoții au trecut pentru băieții de la Voltaj. Reprezentanții României la Eurovision 2015 au trecut cu bine de semifinala din 19 mai, transmisă în direct la TVR 1, TVR HD, TVRi și online pe www.tvrplus.ro. Pe 23 mai, Voltaj cântă în a doua jumătate a Finalei. „Simt că mi s-a luat o piatră de pe suflet! ... Citeşte mai departe »

Eurovision 2015: Călin Goia, pe scenă alături de Loreen și Dana International, la Viena

Solistul trupei Voltaj se numără printre cei 10 concurenţi Eurovision 2015 invitaţi la balul caritabil anual „Life Ball” din Viena, unul dintre cele mai importante din lume. Charlize Theron, Paula Abdul, Mary J. Blige şi Elton John şi-au anunţat prezenţa. Extravaganţă, glamour, momente artistice speciale şi discursuri emoţionante – sunt cuvintele de ordine pentru evenimentul caritabil „Life Ball”, ce va ... Citeşte mai departe »

Liana Stanciu: „A trecut moda personajelor, devine valoros să fii sincer”

Am întrebat-o, în primul rând, cum a reușit să se țină departe de compromis, într-un mediu în care mizeria e regină, iar valoarea a ajuns gunoi. E o capcană pe care nu mulți realizatori TV au reușit s-o fenteze, dar Liana Stanciu a ocolit-o mereu cu grație. Și-apoi am continuat să vorbim despre televiziune, despre emisiunea ei de la TVR ... Citeşte mai departe »

Dan Helciug, Paula & Ovi și Silvia Dumitrescu, printre artiștii care își încearcă norocul la Eurovision

Dan Helciug, Ştefan Stan, Paula şi Ovi, Silvia Dumitrescu, Bere Gratis, Mirela Vaida sau Naomi se numără printre artiștii care își încearcă norocul la selecția națională Eurovision 2014. 159 de piese au fost înscrise în cursa pentru desemnarea reprezentantului României la concursul Eurovision 2014, cu 11 mai multe decât la selecţia de anul trecut. Dintre acestea, 150 au fost validate ... Citeşte mai departe »

Liana Stanciu şi Costea Lupescu prezintă „Duminica poveştilor adevărate”, la TVR 2

Începând din 12 mai, TVR 2 difuzează în fiecare duminică, de la ora 18.10, emisiunea „Duminica poveştilor adevărate”, prezentată de Liana Stanciu şi Costea Lupescu. Emisiunea este difuzată simultan şi online, pe portalul video al Televiziunii Române – TVR+. Echipa emisiunii îşi doreşte să pună în lumină valori adevărate, să aducă în faţa publicului oameni excepţionali, care ne pot inspira ... Citeşte mai departe »

Liana Stanciu: „Cea mai mare dezamăgire a mea este că nu stau suficient cu cei pe care îi iubesc”

Liana Stanciu, vedeta de la TVR 2 și vocea familiară de la Magic FM, ne-a răspuns la câteva întrebări, în cadrul unui interviu-portret inedit și captivant. Emisiunile mele preferate sunt… serialele, în general Dr. House, Grey’s Anatomy, The Mentalist, Lie to me… Ziarele şi revistele pe care le citesc mereu sunt… cam pe toate le citesc, intră în fișa postului ... Citeşte mai departe »

Liana Stanciu și Mihai Georgescu au văzut „Floare de cactus”, la Teatrul Metropolis

Vedetele TVR 2 şi telespectatorii care au câştigat invitaţii pe pagina de Facebook TVR 2 au avut ocazia să urmărească luni seară (15 aprilie), la Teatrul Metropolis, o interpretare spectaculoasă a piesei „Floarea de cactus” după Barillet şi Gredy, a cărei regie este semnată de Alice Barb. „Matinala” Oana Dobrescu („Telejurnal”, TVR 1), Lucian Pîrvoiu („Ora de ştiri”, TVR 2), ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus