miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: life

Abonare RSS

Special LaRevista.ro: le-am găsit pe Gamble Benedict și pe Georgette Porumbeanu, fiica lui Andrei

De la stânga la dreapta: Gamble Benedict, Georgette și Helma Porumbeanu / foto Așa cum v-am promis, am făcut tot ce am putut ca să-i găsesc pe oamenii implicați în istoria Benedict – Porumbeanu, pe care ați citit-o atât de mulți. Andrei nu mai este în viață, a murit în 1988, dar Gamble trăiește (în Hershey, Pennsylvania) și are azi ... Citeşte mai departe »

Sia va lansa un album de Crăciun

„Jingle bells, Jingle bells, Jingle all the way…” Ei bine, uitați tot ce știați despre melodiile de Crăciun, pentru că Sia pregătește pentru iarna aceasta un album nou-nouț, cu melodii orginale, dedicate sărbătorilor de iarnă, și sigur o va face în stilul ei propriu, care sparge tipare. Încă nu se știe câte piese va conține albumul, ci doar că sunt ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: povestea lui Andrei Porumbeanu și a lui Gamble Benedict, moștenitoarea averii Remington

Am intrat în magazin să caut o măsuță de cafea pe care s-o pun pe balcon, lângă fotoliu. După primul pas, mi-am dat seama că am pătruns într-un loc plin de comori de demult. Piese splendide de mobilier, unele recondiționate, tablouri pe care puteai observa pânza de păianjen a timpului, oglinzi în care-și pieptănau părul domnișoarele de odinioară, felurite obiecte ... Citeşte mai departe »

Opt tendințe majore în casa burlacului contemporan

foto; unsplash.com Se știe, bărbații sunt făpturi simple, nu au nevoie de multe lucruri pentru a fi fericiți. Însă burlacii secolului 21 au creat totuși o tipologie (destul de) diferită: călătoresc mult, au o dietă echilibrată sau chiar gătesc, fac sport, își clădesc o carieră sau au pornit din pasiune un business propriu, sunt independenți, foarte informați, conectați la lume, ... Citeşte mai departe »

Privește lumea altfel: mood board de mai

fotografii: Pinterest Citeşte mai departe »

Trei piese care fac lumea mai frumoasă – VIDEO

foto M-a întrebat cineva, de curând, ce piesă mi se pare că face lumea mai frumoasă, ce artiști ascult atunci când am nevoie de o încurajare că ceea ce fac nu e în zadar și că – așa cum ne place tuturor să credem – totul va fi bine. Prima care mi-a venit în minte e „Sacrifice”, a lui Elton ... Citeşte mai departe »

Frida Kahlo și Diego Rivera: ultima fotografie

foto Frida Kahlo și Diego Rivera, în 1954. Este ultima fotografie știută cu ei împreună. Citeşte mai departe »

Testamentul lui David Bowie: jumătate din avere îi revine văduvei sale, Iman

foto Averea lui David Bowie, estimată la aproximativ 100 de milioane de dolari, va fi împărțită între văduva sa, fostul supermodel Iman, și cei doi copii ai artistului, conform testamentului său, deschis recent la New York. Jumătate din banii lui Bowie îi vor rămâne lui Iman, care va moșteni și casa în care cei doi au locuit împreună, situată în ... Citeşte mai departe »

Studiu: majoritatea prietenilor noștri de pe Facebook sunt falși

foto Probabil că rezultatele acestui studiu nu sunt pentru nimeni o surpriză: majoritatea dintre prietenii noștri de pe Facebook sunt falși, în sensul că nu le pasă de ce ni se întâmplă și nu empatizează cu noi, dacă se întâmplă să trecem printr-o perioadă dificilă. Mulți oameni au sute de prieteni pe Facebook, dar nu se pot baza decât pe ... Citeşte mai departe »

Glenn Frey, fost chitarist și cântăreț în trupa Eagles, a murit

foto Glenn Frey, membru fondator și fost chitarist și cântăreț în trupa Eagles, a murit, la vârsta de 67 de ani, anunță presa internațională. Artistul s-a stins din viață luni, la New York, din cauza unor complicații cauzate de o artrită reumatoidă, ulcer și pneumonie, scrie site-ul TMZ, care adaugă că Frey suferea de mai multe probleme ale aparatului digestiv ... Citeşte mai departe »