vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: Loredana

Abonare RSS

Sezon nou „Profesioniştii”, cu Eugenia Vodă. Prima invitată: Loredana

Prima invitată a Eugeniei Vodă în noul sezon „Profesioniştii” este Loredana – la TVR 1 şi TVR+ sâmbătă, 18 martie, de la ora 23.00. Pentru telespectatorii care iubesc emisiunea Eugeniei Vodă şi care au trimis numeroase mesaje la TVR că aşteaptă noi ediţii „Profesioniştii”, avem o veste bună: premierele „Profesioniştii”, realizate de Eugenia Vodă, încep sâmbătă, 18 martie. Emisiunile sunt programate ... Citeşte mai departe »

Loredana şi Cornel Ilie au lansat clipul piesei „Nu ştiu cine eşti” – FOTO și VIDEO

Loredana lansează astăzi un nou videoclip, pentru piesa „Nu ştiu cine eşti”, o colaborare inedită cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. Cei doi au mai cântat împreună, cel mai recent duet fiind în cadrul concertului Vunk de pe 3 octombrie, de la Sala Polivalenta, însă acest nou single marchează prima colaborare oficială a îndrăgiţilor artişti. “Nu ştiu cine eşti”, compusă ... Citeşte mai departe »

Loredana cântă în noiembrie la Bucureşti

Loredana va susţine un show de excepţie în Bucureşti, „Magic”, pe 23 noiembrie, la Sala Palatului. „Evenimentul din 23 noiembrie este mai mult decât un concert, este un spectacol în sine. Spectatorii vor reuşi să evadeze într-o altă lume, creată de muzică, dans, costume, invitaţi suprinzatori şi alte ingrediente magice. Va fi… magic!”, a spus Loredana. Cei cae vor fi ... Citeşte mai departe »

Cine a hipnotizat-o pe Loredana?

Oi, oi, oi, maică… E clar, nu mă potrivesc deloc cu vremurile astea moderne, în care primarii fac pe salvamarii, iar artiștii fac pe mascotele, sub pretextul că sunt eclectici. Ați auzit imnul stațiunii Mamaia, lansat oficial azi, de 1 Mai? Cei care au fost suficient de (prost) inspirați să dea pe ProTV, l-au putut asculta în avanpremieră, ieri după-amiază, ... Citeşte mai departe »

Loredana cântă în toată țara: „Uitasem cât de frumoasă este viaţa de turneu”

Turneul Loredanei, început la jumătatea lunii martie, continuă şi în aprilie, cu show-uri incendiare, costume spectaculoase, invitaţi pe măsură şi multe surprize. După concerte cu sala plină în Cluj Napoca, Timişoara, Deva şi Craiova, este rândul fanilor din Constanța (2 aprilie, Casa de Cultură a Studenţilor), Galaţi (3 aprilie, Casa de Cultură a Studenţilor), Bacău (4 aprilie, Teatrul de Vară), ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus