sâmbătă , 31 octombrie 2020

Arhivă etichete: Lupul de pe Wall Street

Abonare RSS

Leonardo DiCaprio: „Nu am consumat niciodată droguri”

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, actorul Leonardo DiCaprio a declarat că a crescut într-un cartier violent, în Los Angeles, unde prostituția și traficul de droguri erau la ele acasă, și tocmai din acest motiv, nu a consumat niciodată droguri. Starul spune că a văzut pe viu tragediile pe care le provoacă dependența de droguri, fapt care l-a determinat ... Citeşte mai departe »

Jonah Hill a primit doar 60.000 de dolari pentru rolul din „Lupul de pe Wall Street”

Banii sunt principala motivație a personajelor din „Lupul de pe Wall Street”, însă actorii care au jucat în filmul lui Martin Scorsese nu par să fi fost influențați de (in)consistența salariilor lor. Actorul Jonah Hill a acceptat să lucreze pentru acest film în schimbul a 60.000 de dolari, o sumă modestă pentru un blockbuster. Hill, care interpretează rolul prietenului lui ... Citeşte mai departe »

Leonardo DiCaprio este „Lupul de pe Wall Street”

O nouă colaborare marca Leonardo DiCaprio şi Martin Scorsese care a obţinut două nominalizări la Globurile de Aur, comedia „Lupul de pe Wall Street“ prezintă din 10 ianuarie, pe marile ecrane, odiseea plină de adrenalină, cinism şi extravaganţă a unei perioade în care banii se câştigau mult prea uşor. DiCaprio s-a declarat fascinat de caracterul autodistructiv al personajului interpretat, dar ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus