luni , 19 aprilie 2021

Arhivă etichete: Maddie Ziegler

Abonare RSS

Sia, live în Atlanta: cum s-a simțit „nostalgia pentru prezent” la Philips Arena

foto Am primit multe cadouri inedite, de ziua mea, de-a lungul anilor, dar bărbatul meu a devenit maestrul creativității la acest capitol, de două începuturi de noiembrie încoace. Pe lângă lucruri care vin împachetate în pungi festive, mereu îmi pregătește și câte o experiență memorabilă, pe care s-o leg cu o fundă mare și s-o așez undeva, într-o încăpere a ... Citeşte mai departe »

S-a lansat „SIA – THIS IS ACTING”, varianta DELUXE, cu patru piese noi

foto În plină desfăşurare a turneului americano-canadian „Nostalgic for the Present”, Sia şi echipa ei şi-au făcut timp să lanseze, pe 21 octombrie, o variantă cu îmbunătăţiri şi adăugiri a albumului deja revelaţie „This Is Acting”, care oricum a întrecut până acum cele mai optimiste aşteptări în privinţa popularităţii şi vânzărilor. „Prospăturile” de pe versiunea Deluxe sunt trei piese nou-nouţe: ... Citeşte mai departe »

SIA – Vocea fără chip

foto Prima dată am ascultat SIA prin 2009, mai precis, piesa „I’m In Here“, într-un context cred că deja familiar multora când vine vorba de persoana mea: mă uitam la un serial. „Gossip Girl”, era o scenă romantică, iar eu am plâns atunci şi din pricina dialogului cu o anumită încărcătură emoțională, şi din pricina muzicii… Am căutat apoi melodia ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus