miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Madonna

Abonare RSS

Madonna a lansat o linie de cosmetice

foto Asaltată de fani și întrebată ce naiba face de la 59 de ani arată ca la 35, regina muzicii pop nu a răspuns „editare în Photoshop“, cum m-aș fi gândit eu, ci și-a prezentat linia de cosmetice proprie, disponibilă publicului (oarecum) larg începând cu 26 septembrie. Madonna susține că acestea sunt produse unisex, testate de ea și de familia ... Citeşte mai departe »

Madonna lansează „Rebel Heart Tour: live DVD, blu-ray și album live

Madonna a anunţat astăzi lansarea prin Eagle Vision (o divizie Universal Music Group), pe 15 septembrie, a produsului „Madonna: Rebel Heart Tour” în format digital, DVD şi blu-ray (content bonus inclus). Vor fi de asemenea disponibile şi versiunile de DVD şi blu-ray ce includ un CD audio cu cele mai importante momente din turneul artistei. Madonna va lansa şi un ... Citeşte mai departe »

Fotografii vechi, publicate în premieră: Angelina Jolie, Brad Pitt și alte staruri

O serie de fotografii inedite, unele realizate în anii 2000, altele în anii ’80 sau chiar mai devreme, apar în cartea „Holz Hollywood: 30 Years of Portraits” a artistului George Holz, publicată recent de editura Daab. Angelina Jolie, Brad Pitt, Madonna, Jack Nicholson (într-un portret memorabil!) sau Sigourney Weaver sunt personajele principale ale colecției, după ce s-au lăsat pozați cu ... Citeşte mai departe »

Madonna a redevenit imaginea casei de modă Versace

Madonna este, din nou, imaginea casei de modă Versace, care a ales-o să o reprezinte în sezonul de primăvară-vară 2015, „regina pop” înlocuind-o astfel pe Lady Gaga, imaginea sezonului trecut al celebrei companii. La 56 de ani, Madonna este pentru a patra oară imaginea casei Versace, din 1995 și până în prezent, scrie Daily Mail. Artista americană a început deja ... Citeşte mai departe »

„American Cool”: fotografii inedite cu Madonna, Audrey Hepburn sau James Dean

Madonna, Audrey Hepburn, Kurt Cobain, Frank Sinatra sau James Dean sunt doar câteva dintre personalitățile surprinse într-o suită de fotografii inedite, expuse în perioada aceasta în Statele Unite. Dacă sunteți la Washington, atunci merită să faceți o vizită la Smithsonian’s National Portrait Gallery, unde veți avea prilejul să admirați o colecție de fotografii speciale, reunite într-o expoziție intitulată „American Cool”. ... Citeşte mai departe »

Madonna, abuzată sexual la 19 ani: Am fost violată pe acoperișul unei clădiri

Într-un interviu acordat revistei Harper’s Bazaar, Madonna declară că a fost violată, la începutul carierei sale, pe acoperișul unei clădiri, de un bărbat care a amenințat-o cu un cuțit. Artista tocmai ajunsese la New York să-și urmeze visul de a deveni un star. „New York-ul nu a fost nicicum așa cum mi-l imaginasem. Nu m-a primit cu brațele deschise. În ... Citeşte mai departe »