joi , 26 noiembrie 2020

Arhivă etichete: Mandy Ingber

Abonare RSS

Secretul picioarelor lui Jennifer Aniston: genuflexiunile plié – VIDEO

Este una dintre vedetele la care se face mereu referire, atunci când se vorbește despre femei care arată incredibil de bine. Iar despre picioarele ei, suple și ferme, s-au scris tomuri de reviste, și tot nu s-au epuizat toate comentariile laudative. Mandy Ingber, antrenoarea de yoga a lui Jennifer Aniston – care ne-a acordat recent un interviu exclusiv – a ... Citeşte mai departe »

Mandy Ingber: „Yoga is a lens with which to view myself”

She is Jennifer Aniston’s yoga trainer and her close friend for more than 20 years. But the actress is not the only celebrity who owes Mandy Ingber her fantastic physical shape. Kate Beckinsale, Courteney Cox, Helen Hunt or Woody Harrelson and his family are long-time clients of the famous yogi. Despite her busy schedule – as she is currently on ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Mandy Ingber, antrenoarea starurilor: „Yoga este o lentilă prin care mă privesc pe mine însămi”

Este antrenoarea de fitness a lui Jennifer Aniston și prietena apropiată a actriței de mai bine de 20 de ani. Iar vedeta din „Friends” nu este singura celebritate care-i datorează lui Mandy Ingber forma sa fizică incredibilă. Kate Beckinsale, Courteney Cox, Helen Hunt sau Woody Harrelson, alături de familia sa, sunt de multă vreme clienții cunoscutei yogine. În ciuda programului ... Citeşte mai departe »

Sănătate și energie: 8 exerciții de yoga pe care oricine le poate încerca – VIDEO

Probabil că fiecare dintre noi a stat, cel puțin o dată-n viață, în poziția „podul” sau „lumânarea”. Le învățăm când suntem mici, la orele de gimnastică de la școală și, din păcate, uităm să le repetăm, ca adulți, din când în când, pentru a ne energiza trupul și spiritul. Cunoscuta yogină Mandy Ingber spunea că nu ar trebui să fim ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus