vineri , 23 octombrie 2020

Arhivă etichete: Marele Gatsby

Abonare RSS

Un gând: Nick Carraway, personajul din „Marele Gatsby”

foto Citeşte mai departe »

Leonardo DiCaprio va juca rolul lui Rasputin

Actorul Leonardo DiCaprio va juca rolul lui Grigori Rasputin, într-un nou film, deși a declarat, în urmă cu câteva luni, că își dorește să ia o pauză de la actorie de cel puțin un an. Noua peliculă va fi produsă de studiourile Warner Bros., informează contactmusic.com, și va spune povestea vieții lui Rasputin, vindecătorul mistic care a avut o mare ... Citeşte mai departe »

Din 17 mai, pe marile ecrane: Leonardo DiCaprio este „Marele Gatsby”, în fascinanta poveste a lui F.S.Fitzgerald

Cu o imaginaţie unică, scriitorul, producătorul şi regizorul Baz Luhrmann aduce pe marile ecrane o nouă ecranizare spectaculoasă a romanului Marele Gatsby de F. Scott Fitzgerald. Creatorul a realizat propria interpretare vizuală a poveştii clasice, reanimând specificul anilor ’20 într-o manieră nemaivăzută până acum. Leonardo DiCaprio joacă rolul principal în filmul Marele Gatsby care va avea premiera în cinematografele de ... Citeşte mai departe »

Filmul „Marele Gatsby” va avea premiera în România pe 17 mai

Filmul „Marele Gatsby”, cu Leonardo DiCaprio şi Carey Mulligan în distribuţie, va avea premiera pe marile ecrane din România pe 17 mai, informează MediaPro Distribution. Lungmetrajul, regizat de Baz Luhrmann, reprezintă o nouă ecranizare a celebrului roman scris de Francis Scott Fitzgerald și va fi proiectat în premieră mondială în deschiderea Festivalului de Film de la Cannes, care se desfăşoară ... Citeşte mai departe »

Bonjour, Robert Redford. Un gentleman la Paris

Sunt oameni peste care timpul nu lasă decât acele urme care-i fac mai frumoși, mai profunzi, mai bogați. Robert Redford este, cu siguranță, unul dintre ei. Legendarul actor a fost surprins, ieri, în timpul unei plimbări prin Paris, iar apariția sa avea aerul romantic al unei epoci trecute, pe care reușește să o mențină vie și fermecătoare, la 76 de ... Citeşte mai departe »

„Marele Gatsby”. Povestea strălucirii și a decăderii unui mit

Unul dintre cele mai importante romane americane, o poveste iubită de oameni din lumea întreagă și transformată într-un film de succes, cu Robert Redford în rol principal. Povestea „Marelui Gatsby”, capodopera scriitorului Francis Scott Fitzgerald, este situată în efervescenții ani ’20, o perioadă de prosperitate în Statele Unite, după Primul Război Mondial. Acțiunea se petrece în Long Island, acolo unde ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus