marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: Marilyn Monroe

Abonare RSS

Fotografii inedite: ce mânca și cum se antrena Marilyn Monroe

foto Rămâne un simbol al senzualității, cu formele ei plăcut rotunjite și felul ei dulce de a fi, iar curiozitatea publicului în privința stilului ei de viață este și azi insațiabilă. Cum trăia Marilyn Monroe? Ce mânca și cum se îngrijea? Spre deosebire de starurile de azi, care par să aibă o rutină atât de complicată, cea mai cunoscută blondă ... Citeşte mai departe »

Top 3: cele mai sexy ținute din garderoba unei femei

foto Ar fi trebuit să întreb câțiva prieteni bărbați care li se par lor cele mai sexy piese vestimentare pe care le poate purta o femeie. De fapt, l-am și întrebat pe unul – pe Florin Chilian, într-un interviu mai vechi – și mi-a spus că rochia e cea mai sexy piesă de îmbrăcăminte. Până-i mai întreb și pe alții, ... Citeşte mai departe »

Dive la plajă: ce era frumos odată e frumos și azi

foto: Grace Kelly Se vorbește (prea) mult despre felul în care s-au schimbat standardele de frumusețe în ultimele decenii. Dacă în trecut – adică în vremea în care Sophia, Marilyn sau Audrey țineau primele pagini ale ziarelor – femeile erau admirate în diversitatea lor și-atât, în era noastră nebună se face atâta caz de ambalajele cu care defilăm prin lume, ... Citeşte mai departe »

O fotografie: Marilyn Monroe și Pat Kennedy

foto Marilyn Monroe și Pat Kennedy, New York, februarie 1962. Instantaneul a fost surprins la o petrecere la care actorul Peter Lawford și soția lui, Pat (sora lui J.F.Kennedy) o invitaseră pe Marilyn. Actrița avea să moară în luna august a aceluiași an. Citeşte mai departe »

Brigitte Bardot, despre Marilyn Monroe: „Mă credeam cu mult inferioară ei”

foto Amândouă au devenit celebre în anii ’50-’60, împărțindu-și gloria cu alte dive din acele vremuri extrordinare pentru industria cinematografiei. După o carieră de succes, Brigitte Bardot trăiește azi o viață liniștită în sudul Franței, pe când Marilyn a devenit de mult o amintire. Una pe care Bardot o evocă, într-un interviu video, cu imensă tandrețe și modestie. Brigitte Bardot ... Citeşte mai departe »

Cum ar trăi azi Marilyn Monroe – FOTO

Ar bea cafea de la Starbucks, ar avea un cont pe Instagram și ar câștiga bani mulți făcând reclamă la Chanel. Așa și-a imaginat-o Daniel Sachon, un fotograf în vârstă de 20 de ani, pe Marilyn Monroe, dacă diva ar fi trăit în zilele noastre. Cu ajutorul unui manechin britanic pe nume Suzie Kennedy, care seamănă incredibil de bine cu ... Citeşte mai departe »

Jump Book: Brigitte Bardot, Audrey Hepburn și Richard Nixon, fotografiați în aer

Brigitte Bardot O mulțime de personalități, printre care Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Audrey Hepburn, Peter Ustinov, John Steinbeck sau Grace Kelly, apar imortalizate în timp ce săreau, într-o colecție de fotografii inedite semnate de artistul american Philippe Halsman. Printre cei care s-au lăsat pozați în aer se numără și fostul președinte american Richard Nixon. Sophia Loren „Când îi ceri unei ... Citeşte mai departe »

Marilyn & Arthur

Marilyn Monroe și Arthur Miller, pe platourile de filmare ale peliculei „The Misfits”, în 1960. Cei doi soți au divorțat la sfârșitul filmărilor. Sursă: favim.com Citeşte mai departe »

Goodbye, Marilyn

Foto: tumblr.com Marilyn Monroe și Arthur Miller, fotografiați în 1957. Cu un an înainte, Marilyn se căsătorise pentru a treia oară, cu dramaturgul și scenaristul Arthur Miller. Au rămas împreună timp de cinci ani, până la finalizarea filmărilor pentru The Misfits, în 1961. Citeşte mai departe »

Marilyn, 1960

Marilyn Monroe, fotografiată de Bruce Davidson, într-un studio de înregistrări din Hollywood, Los Angeles, în 1960. Marilyn a murit doi ani mai târziu. Sursă: tumblr.com Citeşte mai departe »