duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: Marina Constantinescu

Abonare RSS

Vedeta și parfumul

foto În interviurile mele, i-am întrebat deseori pe oameni care e parfumul lor preferat. Știu, pare o întrebare banală, dar dacă am învățat ceva în jurnalism, este că cititorii se dau în vânt după frivolități de felul ăsta, strecurate printre teme mai serioase. Și recunosc că eu însămi am fost deseori curioasă de răspunsuri, pe care vi le redau aici ... Citeşte mai departe »

Maria Miu, la Nocturne: „Pe vremuri, făceam foarte mult din sărăcie. Acum sunt mulţi bani, dar lipsesc ideile”

Pe 9 mai a primit Premiul UNITER pentru întreaga activitate. Artistă, creatoare de costume şi decoruri, Maria Miu este invitata Marinei Constantinescu la „Nocturne” de luni, 16 mai, ora 24.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+ Pe 16 mai 2016, Marina Constantinescu ne dă întâlnire cu o artistă aparte, creatoare de costume şi decoruri, un om care şi-a creat, ... Citeşte mai departe »

Dorina Lazăr, directoarea Teatrului Odeon, invitată la „Nocturne”

Actriţa Dorina Lazăr, directorul Teatrului Odeon, este invitata Marinei Constantinescu la „Nocturne” de luni, 28 martie. Ediţia se difuzează de la 23.30, la TVR 1, TVR HD şi TVR+. Invitata Marinei Constantinescu la Nocturne din 28 martie este actriţa Dorina Lazăr, directorul Teatrului Odeon din Bucureşti. Luni seară, de la 23.30, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, telespectatorii pot ... Citeşte mai departe »

Povestea fascinantă a trenului regal al României

De ce Sinaia are, de fapt, trei gări? Ce îl leagă pe Yehudi Menuhin de Sinaia şi de George Enescu? Aflăm în episodul 5 al seriei Gări de poveste, de sâmbătă, 21 noiembrie, ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+. Cu Marina Constantinescu. Gări de poveste continuă la TVR cu povestea fascinantă a trenului regal al României şi ... Citeşte mai departe »

Actorul Teodor Corban, invitat la prima ediţie „Nocturne” din noul sezon

Vineri, 16 octombrie, Marina Constantinescu deschide noul sezon Nocturne cu poveşti despre Aferim!, dar şi despre actorul care vine din lumea teatrului şi care a cunoscut faima datorită filmului. De la ora 23.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+  De peste 20 de sezoane nu a abdicat nicio secundă de la reverenţa în faţa adevăratei valori. Şi au ... Citeşte mai departe »

Marina Constantinescu și Cătălin Ștefănescu prezintă „Gări de poveste”, la TVR 1

Tronsoane de dezbateri, emisiuni noi, dar şi ediţii în premieră ale emisiunilor consacrate – în grila de toamnă a postului TVR 1, din 12 octombrie. TVR 1 a pregătit pentru această toamnă o grilă de programe axată pe informaţie, care să ajute telespectatorii să înţeleagă mai bine lumea în care trăim şi care să le ofere timp de calitate în ... Citeşte mai departe »

„Platonov”, în selecţia oficială a Festivalului Naţional de Teatru

Marina Constantinescu, directorul artistic şi selecţionerul Festivalului Naţional de Teatru, a anunţat selecţia oficială a actualei ediţii, luni, 6 iulie. „Platonov” după A.P Cehov, în regia Andreei Vulpe şi scenografia lui Daniel Titza, producţie a Teatrului „Maria Filotti” din Brăila, se află în programul actualei ediţii, alături de alte spectacole importante, montate pe scenele din Bucureşti şi din ţară. „Platonov”, ... Citeşte mai departe »

Ioan Lazăr, invitatul Marinei Constantinescu la „Nocturne”

Marina Constantinescu stă de vorbă cu light designerul Ioan Lazăr la ediţia de vineri, 5 iunie, a emisiunii Nocturne. De la ora 24.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+   „Pentru reuşita unui spectacol sau a unei piese de teatru sunt importanţi trei factori: actorul, scenograful şi lumina”, consideră Ioan Lazăr, invitatul Marinei Constantinescu la Nocturnele de vineri, 5 iunie. ... Citeşte mai departe »

Nae Caranfil: „Pentru mine, povestea este esenţa umanităţii, mama care-şi adoarme copilul, este tot!”

Realizatoarea Marina Constantinescu promite pentru vineri, 28 noiembrie, ora 24.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, o ediţie Nocturne completă: despre viaţă, oameni, filme, politică şi visuri. Cu Nae Caranfil. Invitatul Marinei Constantinescu la ediţia Nocturne de vineri, 28 noiembrie, este scenaristul şi regizorul Nae Caranfil. „Regizorul generaţiei mele”, după cum îl numeşte Marina Constantinescu, oferă telespectatorilor o ediţie Nocturne completă: despre viaţă, oameni, filme, politică şi visuri. Emisiunea poate ... Citeşte mai departe »

Regizorul Radu Mihăileanu, la Nocturne: „Mi-e frică de a crede că ştiu ceva”

„Mi-e frică de a crede că ştiu ceva” – Radu Mihăileanu, la Nocturne, din 31 octombrie, ora 24.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.    Invitatul emisiunii Nocturne de vineri, 31 octombrie, este regizorul de film şi scenaristul Radu Mihăileanu. Discuţia dintre Marina Constantinescu şi Radu Mihăileanu este un regal de spiritualitate, filosofie şi umanitate, chiar la ore târzii, emisiunea ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus