joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: Marioara Murărescu

Abonare RSS

Marioara Murărescu a murit

Marioara Murărescu a murit, în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 66 de ani. Realizatoarea TV era bolnavă de mai multă vreme. Realizatoarea de la TVR suferea de cancer mamar, iar anul trecut, în vară, fusese supusă unei intervenții chirurgicale de îndepărtare a unei tumori la coloana vertebrală. Marioara Murărescu și-a început cariera la Radioul public, iar din ... Citeşte mai departe »

Marioara Murărescu este internată la Spitalul Elias

Realizatoarea TV Marioara Murărescu este internată la Spitalul Elias din Capitală, unde urmează în continuare un tratament pentru problema sa de sănătate, a declarat purtătorul de cuvânt al unității sanitare, doctorul Valentin Calu. La dorința expresă a Marioarei Murărescu, medicii nu pot oferi informații legate de starea de sănătate a pacientei, a precizat Valentin Calu, citat de mediafax.ro. Realizatoarea emisiunii ... Citeşte mai departe »

Marioara Murărescu, internată în stare gravă

Realizatoarea TV Marioara Murărescu este internată, în stare gravă, într-un spital din Cluj-Napoca. Fosta realizatoare a emisiunii „Tezaur folcloric” de la TVR, Marioara Murărescu, în vârstă de 65 de ani, este internată la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. La cererea familiei, medicii nu oferă detalii despre diagnosticul ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus