marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: Marlon Brando

Abonare RSS

Povești savuroase despre Marlon Brando și Cary Grant. Sophia Loren a lansat o carte de memorii

Actrița Sophia Loren, care va împlini 80 de ani pe 20 septembrie, a lansat recent o carte de memorii, în care vorbește deschis despre începuturile carierei sale, despre povestea sa de dragoste cu producătorul italian Carlo Ponti, precum și despre relația sa cu mai multe celebrități internaționale alături de care a lucrat, cum ar fi Marlon Brando și Cary Grant. ... Citeşte mai departe »

„American Cool”: fotografii inedite cu Madonna, Audrey Hepburn sau James Dean

Madonna, Audrey Hepburn, Kurt Cobain, Frank Sinatra sau James Dean sunt doar câteva dintre personalitățile surprinse într-o suită de fotografii inedite, expuse în perioada aceasta în Statele Unite. Dacă sunteți la Washington, atunci merită să faceți o vizită la Smithsonian’s National Portrait Gallery, unde veți avea prilejul să admirați o colecție de fotografii speciale, reunite într-o expoziție intitulată „American Cool”. ... Citeşte mai departe »

Fotografie cu Marilyn Monroe și Marlon Brando, dezvăluită în premieră

O fotografie care-i surprinde pe Marilyn Monroe și Marlon Brando împreună, pe când se aflau în timpul unei pauze de filmare, a fost dezvăluită astăzi. Instantaneul a fost realizat de artistul Dennis Stock, care a avut prilejul să fotografieze staruri precum Audrey Hepburn, Duke Ellington, Louis Armstrong sau James Dean. O colecție de astfel de cadre a fost lansată de ... Citeşte mai departe »

Lawrence Grobel: „The world will always be fascinated with people they can’t reach”

He played chess and had long dinners with Marlon Brando. He spent nine months talking to Barbra Streisand. He watched Meryl Streep putting on her make-up, while the actress was on set, preparing to film. He artfully portrayed celebrities like Angelina Jolie, Nicole Kidman, Anthony Hopkins, Robert de Niro or Jack Nicholson. He wrote Al Pacino’s speech, when the actor ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Lawrence Grobel: „Lumea va fi întotdeauna fascinată de oamenii la care nu poate ajunge”

A jucat șah și a luat cine prelungi cu Marlon Brando. A petrecut nouă luni stând de vorbă cu Barbra Streisand. A privit-o pe Meryl Streep în cabina sa de machiaj, în timp ce actrița se pregătea pentru filmări. A portretizat cu iscusință celebrități precum Angelina Jolie, Nicole Kidman, Anthony Hopkins, Robert de Niro sau Jack Nicholson. I-a scris discursul ... Citeşte mai departe »