marți , 19 ianuarie 2021

Arhivă etichete: Martin Scorsese

Abonare RSS

Martin Scorsese revine pe marile ecrane cu filmul ,,Silence”

Laureat al premiului Oscar, regizorul Martin Scorsese aduce pe marile ecrane, din 17 martie, povestea mult așteptată despre credință și religie, care se concentrează asupra unor misionari portughezi din secolul al XVII-lea. Aceștia pornesc într-o călătorie periculoasă în Japonia, pentru a-și găsi mentorul pierdut, părintele Cristavao Ferreira, și pentru a împărtăși și altora crezul creștin. Scorsese regizează „Silence” pe baza ... Citeşte mai departe »

Blitz: Robert De Niro și Martin Scorsese

Doi dintre cei mai mari artiști ai cinematografiei mondiale. Robert De Niro și Martin Scorsese, surprinși într-un moment aparent creativ, pe platourile de filmare. Au lucrat împreună la opt filme, iar publicul îl așteaptă cu nerăbdare pe cel de-al nouălea, care ar putea fi turnat chiar anul viitor. „Taxi Driver”, „Raging Bull”, „Goodfellas” sau „Casino” sunt pelicule în care De ... Citeşte mai departe »

Jonah Hill a primit doar 60.000 de dolari pentru rolul din „Lupul de pe Wall Street”

Banii sunt principala motivație a personajelor din „Lupul de pe Wall Street”, însă actorii care au jucat în filmul lui Martin Scorsese nu par să fi fost influențați de (in)consistența salariilor lor. Actorul Jonah Hill a acceptat să lucreze pentru acest film în schimbul a 60.000 de dolari, o sumă modestă pentru un blockbuster. Hill, care interpretează rolul prietenului lui ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus