vineri , 22 ianuarie 2021

Arhivă etichete: masectomie

Abonare RSS

Mastectomia și efectul „Angelina”: când este necesară extirparea totală a sânilor

În ultimele luni, s-a înregistrat o creştere a numărului de femei care solicită o operaţie de extirpare a sanului, efect cauzat de mastectomia preventivă efectuată de actriţa Angelina Jolie, la începutul acestui an. Femeile au ajuns să depună eforturi inimaginabile pentru a-şi aduce sânii la forma estetică dorită, punând sănătatea lor pe plan secund. Astăzi, statisticile OMS semnalează că la ... Citeşte mai departe »

Bolnavă de cancer, Anastacia a suferit o dublă mastectomie

Anastacia a suferit o dublă mastectomie, după ce a fost diagnosticată cu cancer pentru a doua oară, a dezvăluit chiar cântăreața, marți. Artista, care și-a anulat un turneu în luna februarie, spune că acum se află „în ultimele stadii de recuperare”. Anastacia declară că se simte „pregătită să înceapă un nou capitol” în viața ei, după ce a fost supusă ... Citeşte mai departe »

Pierdere tragică pentru Angelina Jolie: mătușa actriței a murit de cancer

La două săptămâni după ce a dezvăluit că a suferit o dublă mastectomie, pentru a preveni riscul de cancer, Angelina Jolie se confruntă cu o tragedie provocată de această boală în familia sa. Mătușa actriței, Debbie Martin, s-a stins din viață, duminică, la câteva ore după ce fusese deconectată de la aparate. Femeia suferea de cancer mamar. „Angelina a ținut ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus