luni , 21 octombrie 2019

Arhivă etichete: Matthew McConaughey

Abonare RSS

Din 3 februarie, la cinema: Matthew McConaughey e în ,,Goana după aur”

Câstigătorul Premiului Oscar pentru rolul său din ,,Dallas Buyers Club”, Matthew McConaughey revine pe marile ecrane din 3 februarie, într-o nouă interpretare de excepţie, de această dată în filmul ,,Goana după aur”. Bazat pe fapte adevărate, „Goana după aur” pare clasica poveste a visului american redată în interpretarea lui Matthew McConaughey, care declară că rolul său din acest film este ... Citeşte mai departe »

Premieră: „Interstellar: Călătorind prin Univers”, cu Matthew McConaughey şi Anne Hathaway

Din 7 noiembrie vine în IMAX şi pe marile ecrane Interstellar: Călătorind prin Univers, un film de excepţie, semnat de Christopher Nolan, regizorul trilogiei The Dark Knight şi al blockbuster-ului Inception. Cu Matthew McConaughey şi Anne Hathaway în rolurile principale, filmul te duce într-o spectaculoasă călătorie în spaţiu, care depăşeşte limitele imaginabilului şi îţi oferă o experinţă unică, interstelară. Alături ... Citeşte mai departe »

Matthew McConaughey și Cate Blanchett, cei mai buni actori la premiile Oscar 2014 – VIDEO

Actorul Matthew McConaughey a primit trofeul Oscar pentru Cel mai bun actor în rol principal, pentru rolul său din „Dallas Buyers Club”, în timp ce Cate Blanchett este Cea mai bună actriță în rol principal, după interpretarea sa expresivă din pelicula lui Woody Allen, „Blue Jasmine”. Iată lista completă a nominalizaților și câștigătorilor de anul acesta: Cel mai bun film: ... Citeşte mai departe »

Jennifer Lawrence, Matthew McConaughey și Leonardo DiCaprio, printre câștigători la gala Globurilor de Aur

Actorii Jennifer Lawrence, Matthew McConaughey și Leonardo DiCaprio s-au numărat printre câștigătorii de trofee la gala Globurilor de Aur, care a avut loc duminică seara, la Beverly Hilton Hotel din Beverly Hills. Cel mai bun film-dramă a fost desemnat „12 Years a Slave”, de Steve McQueen, iar trofeul pentru cel mai bun film-comedie a mers către pelicula „American Hustle”, de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus