duminică , 24 ianuarie 2021

Arhivă etichete: medicamente

Abonare RSS

Concurs Ropharma: câștigă un set de produse care au grijă de sănătatea ta

Foto: photosof.org Pentru că sistemul nostru imunitar e mai sensibil iarna și ne putem îmbolnăvi mai ușor, v-am pregătit un concurs cu premii benefice sănătății! Farmacia Ropharma vă oferă trei cadouri ce constau în câte cinci produse concepute să aibă grijă de voi în această perioadă. Răspundeți, printr-un comentariu postat la finalul acestui articol, la întrebarea: „Tu ce faci pentru sănătatea ... Citeşte mai departe »

Antibioticele: când sunt eficiente și când trebuie să le evităm

Este adevărat, antibioticele sunt o invenţie medicală extraordinară. Dar dacă salvează vieţi, nu înseamnă că ele sunt atotputernice şi universal valabile. Există un spectru clar de „dușmani” pe care îi pot anihila, dar înghiţindu-le atunci când nu ai nevoie de ele, nu vei face decât să dai peste cap „rotiţele” sistemului imunitar. Antibioticele nu sunt capabile să vindece decât infecţiile ... Citeşte mai departe »

Imagini în premieră: cum arăta dormitorul lui Michael Jackson în ziua morții starului

O serie de fotografii surprinse pe 25 iunie 2009, în locuința din Los Angeles a lui Michael Jackson, au fost date publicității astăzi. Din imagini reiese că starul consuma sedative și anestezice, cum ar fi Diazepam și Propofol, care i-au cauzat, în cele din urmă, moartea. Fotografiile au fost publicate în presa internațională în contextul în care mama artistului, Katherine ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus