duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: Meryl Streep

Abonare RSS

Ce înseamnă fericirea pentru Meryl Streep: dragoste, sex și mâncare

foto Se vorbește atât de mult despre ideea de „fericire”, și fiecare dintre noi și-a stabilit, probabil, propria definiție a ei. Pentru unii înseamnă succes profesional și financiar, plus o viață de familie așa cum au visat-o. Pentru alții, pare mult mai ușor de atins, pentru că o rezumă la lucruri mai accesibile. Meryl Streep este unul dintre acei oameni ... Citeşte mai departe »

Food for thought: 20 great quotes from famous women

photo They have all influenced the world one way or another, both through their art and their actions. Here are 20 famous women sharing some of their thoughts with us. photo “I have loved to the point of madness; That which is called madness, That which to me, Is the only sensible way to love.” Françoise Sagan photo „This idea ... Citeşte mai departe »

„Florence”: comedie cu Meryl Streep și Hugh Grant

Stephen Frears, Meryl Streep și Hugh Grant fac echipă pentru prima oară în pelicula ,,Florence”, o comedie fină, caldă și plină de inspirație despre dragoste, muzică și îndeplinirea visurilor, care din 11 noiembrie va putea fi urmărită în premieră pe marile ecrane. Filmul ,,Florence” prezintă incredibila poveste adevărată a unei excentrice moştenitoare americane, al cărei singur scop în viaţă este ... Citeşte mai departe »

Johnny Pizza: „Nu există nimic ce nu poți cuceri în lumea asta”

A fost unul dintre asistenții personali ai lui Frank Sinatra, ocupându-se de transportul și securitatea lui personală. Ani mai târziu, a devenit prietenul și managerul de turneu al lui Frank Sinatra Jr. În timpul acestor două mari capitole din viața lui, Johnny Pizza a stat la masă cu oameni care, vorba lui, sunt cunoscuți în lumea întreagă după numele mic, ... Citeşte mai departe »

Johnny Pizza: “There’s nothing you can’t conquer in this world”

Johnny Pizza, along with his business partner Roger Diaz, own the charming Hoboken Cafe on Whitlock in Marietta, Georgia. They’ve become famous for their amazing meatball sandwiches, their delicious salads and cheesecakes and especially for the most tender fresh mozzarella cheese you’ll ever taste. Mr. Pizza makes it himself, every morning, and he cooks with joy and passion for his ... Citeşte mai departe »

Meryl Streep, „prea urâtă” pentru filmul „King Kong” – VIDEO

foto Are una dintre cele mai aplaudate cariere din industria filmului, dar Meryl Streep nu a avut mereu toate ușile deschise la Hollywood. Actrița a povestit că, în anii ’70, a fost respinsă la audițiile pentru filmul „King Kong” pe motiv că ar fi fost „prea urâtă” pentru gusturile producătorului. Într-o ediție a emisiunii „The Graham Norton Show”, de la ... Citeşte mai departe »

Meryl Streep, fotografiată de Annie Leibovitz

Una dintre cele mai cunoscute fotografii cu Meryl Streep, realizată de Annie Leibovitz. Imaginea a devenit coperta ediției din octombrie 1981 a revistei Rolling Stone. Citeşte mai departe »

Aproape de Africa: Karen Blixen și bufnița ei, Minerva

Foto: pinterest.com Scriitoarea daneză Karen Blixen, fotografiată alături de animalul ei de companie, bufnița Minerva, în casa ei de la poalele dealurilor Ngong din Kenya. Astăzi, locuința în care artista a trăit între 1914 și 1931, situată în apropiere de Nairobi, este unul dintre cele mai vizitate muzee din țară. Karen Blixen s-a născut la Rungsted, lângă Copenhaga, într-o familie ... Citeşte mai departe »

Russel Crowe: Actrițele de la Hollywood ar trebui să joace roluri potrivite vârstei lor

Foto: theguardian.com Russel Crowe este criticat de o parte a presei feministe, după ce a declarat că actrițele de la Hollywood nu ar trebui să se mai plângă de faptul că nu există roluri pentru ele și că ar trebui să joace partituri realiste, potrivite vârstei lor. Într-un interviu acordat recent publicației Australian Women’s Weekly, Russel Crowe a spus că atât ... Citeşte mai departe »

„Falling in Love”: Meryl Streep și Robert de Niro

Foto: IMDB În 1984, după ce filmaseră deja împreună pentru drama „The Deer Hunter” (1978), Meryl Streep și Robert de Niro s-au reîntâlnit pe platourile de filmare, de data aceasta pentru o poveste de dragoste de o candoare cu totul ieșită din obișnuința cinemtografiei de azi. „Falling in Love” – un scenariu care ar fi avut toate șansele să fie ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus