sâmbătă , 24 octombrie 2020

Arhivă etichete: mica

Abonare RSS

Mica de la „Abracadabra”, înmormântată în aplauzele prietenilor

Michaela Niculescu, Mica de la emisiunea preferată a copiilor de altădată, „Abracadabra”, a fost înmormîntată, astăzi, în cimitirul Andronache din Capitală. Alături de Michaela s-au aflat nu doar părinții îndurerați și alte rude, ci și prietenii săi cei mai apropiați și foștii colegi de la emisiunea a cărei vedetă a fost, în anii ’90. Prezent la înmormântare, „magicianul” Marian Râlea ... Citeşte mai departe »

Mica de la „Abracadabra” a murit, la 31 de ani

Michaela Niculescu, mai cunoscută sub numele de Mica de la fosta emisiune pentru copii „Abracadabra”, a murit, joi după-amiaza, la vârsta de numai 31 de ani. Mica era internată de două săptămâni la Spitalul Fundeni, unde fusese transferată de la Spitalul Universitar de Urgență, cu diagnosticul de ciroză hepatică. Deși urma un tratament, în cele din urmă, Michaela a murit ... Citeşte mai departe »

Cum arată cartea cea mai mică din lume

Un nou record Guiness s-a stabilit pentru cartea cea mai mică din lume. Obiectul a fost prezentat miercuri, la Tokyo, de editura japoneză Toppan Printing. Cartea se numește „Flori de sezon”, iar literele sale sunt atât de mici, încât nu pot fi citite cu ochiul liber. Cele 22 de pagini ale micii bijuterii literare au o lățime de 0,75 de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus