sâmbătă , 24 octombrie 2020

Arhivă etichete: migrene

Abonare RSS

Cele mai frecvente cinci probleme de sănătate care apar vara

foto Pregătiţi să vă bucuraţi aşa cum se cuvine de vară şi de zilele în care aveţi liber la relaxare? Nimic mai plăcut, mai ales atunci când nu lăsaţi afecţiunile sezoniere să vă ia prin surprindere. Temperaturile ridicate, soarele puternic şi alimentaţia nepotrivită constituie premise pentru apariţia de noi vulnerabilităţi ale organismului, specifice acestui anotimp. Aflaţi care sunt cele mai ... Citeşte mai departe »

Cum ne influenţează vremea

foto Ştim deja că vara suntem mai sensibili la alergii şi vasodilataţie, iar pe timp de iarnă, suferim de piele uscată şi afecţiuni respiratorii, dar există şi alte legături între vreme şi starea organismului nostru. Corpul reacţionează la orice capriciu al vremii, chiar dacă nu suntem întotdeauna atenţi la semnalele pe care ni le transmite. Deseori, stările prin care trecem ... Citeşte mai departe »

Cum putem trata migrenele cu terapii alternative

Când capul te doare în mod regulat, iar dulapul de medicamente se golește pe zi ce trece, acordă o şansă remediilor alternative! Te fereşti astfel de efectele adverse ale substanţelor chimice şi ai putea constata că, de multe ori, o mâncare bună, un ceai aromat sau câteva şedinţe de acupunctură sunt mai eficiente decât o pastilă. Migrena se manifestă prin ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus