miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Mihai Traistariu

Abonare RSS

Cine sunt membrii juriului Eurovision România 2017

foto Avem numele celor cinci membri ai juriului Eurovision România 2017! Dacă la ediţiile precedente, Luminiţa Anghel, Ovi Jacobsen, Adrian Romcescu, Paula Seling şi Andrei Tudor au reprezentat România la Eurovision în calitate de interpreţi sau compozitori, anul acesta, artiştii vor juriza Selecţia Naţională. Misiunea lor nu este deloc simplă, urmând să decidă, în urma audiţiilor, numele celor 15 semifinalişti ... Citeşte mai departe »

Eurovision 2016: cine va prezenta Selecția Națională

foto Cornel Ilie (Vunk) şi Ioana Voicu vor fi gazdele semifinalei şi finalei naţionale Eurovision 2016, care se vor desfăşura pe 4 şi 6 martie, la Sala Sala Sporturilor din municipiul Baia Mare.  Alături de ei, Jo, care a reprezentat România la Eurovision Jurnior 2009 la Kiev, va însoţi concurenţii în Camera verde, de unde va trasmite emoţiile artiştilor şi ... Citeşte mai departe »

Mihai Trăistariu a lansat o nouă piesă dedicată sărbătorilor de iarnă – VIDEO

Dupa ce în 2006 a primit Discul de Aur pentru vânzările primului său album de colinde, initulat sugestiv „De Crăciun”, Mihai Trăistariu lansează un nou single dedicat sărbătorilor de iarnă. Melodia se numește „E iarnă între noi” și este compusă integral de artist. Trăistariu a lansat această nouă piesă împreună cu casa de discuri Roton, iar videoclipul a fost realizat ... Citeşte mai departe »

Mihai Trăistariu: Dacă aș primi un milion de euro, cred că aş fi în stare să cânt în duet cu Inna!

Face parte din categoria restrânsă a figurilor publice care nu se tem de sinceritate, ci sunt gata oricând să joace cu toate cărțile pe masă. Mihai Trăistariu este, înainte de toate, un om care are curajul să fie autentic într-o lume deseori falsă, și care nu se dezice de adevăr de dragul convențiilor sociale. Artistul, într-un dialog inedit cu LaRevista.ro. ... Citeşte mai departe »

Mihai Trăistariu organizează „Liga Campionilor”: Talentul trebuie să învingă non-valorile!

Mihai Trăistariu se pregătește să dea startul unei noi ediții a „Ligii Campionilor”, competiție muzicală ce va avea loc în județul Brașov, la Râșnov. Artistul spune că visează la o zi în care talentul să învingă non-valorile și în care concursul organizat de el să devină un loc de întrecere pentru cele mai bune voci din România și de peste ... Citeşte mai departe »

Mihai Trăistariu: cinci lucruri dragi

Care sunt lucrurile pe care Mihai Trăistariu le îndrăgește cel mai mult, dintre toate cele pe care le-a strâns, ca orice om, de-a lungul anilor? L-am invitat să ni se destăinuie… chiloții norocoși (zâmbește). Am o pereche de chiloți albaștri, pe care-i port o dată sau de două ori pe an, la concursuri sau evenimente speciale. Mi-a intrat în cap ... Citeşte mai departe »

Mihai Trăistariu a dat startul înscrierior pentru „Liga Campionilor în Muzică”

Cântărețul Mihai Traistariu și-a propus, de ceva timp, să sprijine talentul și competițiile muzicale, organizând, în fiecare an, un concurs de anvergura, intitulat sugestiv „LigaCampionilor în Muzică”. Competiţia a ajuns deja la a IV-a ediţie şi va avea loc anul acesta la Piatra Neamţ. Concurenţii, care trebuie să aibă de la 4 ani în sus, vor avea de interpretat trei ... Citeşte mai departe »