vineri , 22 ianuarie 2021

Arhivă etichete: Mircea Diaconu

Abonare RSS

Mircea Diaconu readuce „O noapte furtunoasă” pe scena Operei Comice pentru Copii

În luna ianuarie, publicul de toate vârstele are ocazia de a viziona unul dintre cele mai îndrăgite și longevive spectacole din repertoriul Operei Comice pentru Copii, “O noapte furtunoasă”. În regia lui Mircea Diaconu, celebra piesă scrisă de I.L. Caragiale este adaptată publicului tânăr, rămânând an de an în actualitate. „Sper ca spectacolul să placă în continuare, deși sunt ani ... Citeşte mai departe »

„Cuscrii”, comedia toamnei, cu Luminița Gheorghiu, Mircea Diaconu și Marian Râlea – TRAILER

Reputata actriţă Luminița Gheorghiu revine pe marile ecrane, pentru prima dată într-un rol de comedie, din 24 octombrie, în „Cuscrii”, un film regizat de Radu Potcoavă. Din distribuție fac parte și Mircea Diaconu, Marian Râlea, Ioana Blaj și Gabriela Popescu. Ursul de Aur la Berlin, premiul Asociației Criticilor de Film la Los Angeles, Palm dÓr la Cannes sunt doar câteva dintre ... Citeşte mai departe »

Felicia Filip, Horațiu Mălăele și Mircea Diaconu, printre personalitățile prezente la Festivalul Callatis 2013

În perioada 22 – 25 august, românii de pretutindeni vor putea urmări în transmisiune directă de pe scena din portul Mangalia cele patru seri ale festivalului Callatis 2013. În fiecare seară, de joi până duminică, telespectatorii vor putea urmări transmisiunile directe în două părţi, de la 21.10 şi de la 22.15 până la miezul nopţii. Printre personalitățile prezente laa eveniment ... Citeşte mai departe »

Victor Rebengiuc și Mircea Diaconu, premiați la Festivalul Internaţional de Film Bucureşti

Actorii Victor Rebengiuc şi Mircea Diaconu au primit premii de excelenţă luni, la Festivalul Internaţional de Film Bucureşti (15 – 21 aprilie), care a avut loc la Cinema Studio. Trofeele le-au fost înmânate celor doi artiști de către principele Radu, întrucât festivalul se desfășoară sub patronajul Casei Regale a României. „Mulţumesc foarte mult pentru… cub… e o dovadă”, a spus ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus