vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: Mircea Dinescu

Abonare RSS

Recital de poezie Mircea Dinescu, în deschiderea FIPB 2017

• Cea de a VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Poezie București: 15-21 mai • Cu peste 100 de nume importante ale poeziei contemporane înscrise în program, dintre care aproape 50 de oaspeți din străinătate, ediția din acest an a festivalului confirmă statutul FIPB, drept cel mai important eveniment autohton dedicat poeziei Săptămâna viitoare, luni, 15 mai, debutează cea de ... Citeşte mai departe »

„Politică şi delicateţuri”: Dorotheea Petre gătește cu Mircea Dinescu

Actriţa premiată la Cannes Dorotheea Petre este invitata lui Mircea Dinescu în ediţia din 27 aprilie a emisiunii de la TVR 1, TVR HD, TVRi şi TVR+, la ora 14.30. În prima duminică de după Paşte, actriţa Dorotheea Petre răspunde invitaţiei lui Mircea Dinescu de a găti şi, mai apoi, a savura împreună un prânz gustos şi plin de mireasmă. ... Citeşte mai departe »

Actorul Mihai Constantin găteşte de post, cu Mircea Dinescu, la „Politică şi delicateţuri”

Discuţii despre condiţia actorului de azi, în emisiunea difuzată la TVR 1, TVR HD, TVRi şi TVR+, duminică, 30 martie, la 14.30. După un om al cântecului – Grigore Leşe, doi oameni politici – Kelemen Hunor şi Adina Vălean, a venit şi rândul unui actor să treacă pragul restaurantului unde delicatesele culinare se împletesc cu poveştile de odinioară sau cu ... Citeşte mai departe »

Divan Film Festival: a patra ediție, dedicată comediei balcanice

Fundația pentru poezie „Mircea Dinescu”, susţinută de canalul de filme TV1000, anunţă cea de-a patra ediţie a Divan Film Festival, dedicată  comediei balcanice. În perioada 26 august – 1 septembrie, la cea de-a patra întâlnire de pe malul Dunării, „degustătorii de Film şi Artă culinară” vor putea vedea la Cetate filmele unor importanți regizori din Serbia, Grecia, Albania, Bulgaria, Turcia, ... Citeşte mai departe »