duminică , 19 septembrie 2021

Arhivă etichete: moartea printesei Diana

Abonare RSS

Ultimele fotografii cu prințesa Diana în viață

Ultimele fotografii cu prințesa Diana în viață au fost realizate cu doar câteva minute înainte de accidentul în care aceasta a murit. Prințesa Diana a fost fotografiată pentru ultima oară în viață în timp ce se afla în Mercedesul negru care gonea spre pasajul Alma din Paris. Aflată pe bancheta din spate, alături de partenerul său de viață, Dodi Al-Fayed, ... Citeşte mai departe »

Naomi Watts, despre cum a intrat în rolul prințesei Diana: „A trebuit să-mi paralizez fața”

Actrița Naomi Watts, care interpretează rolul prințesei Diana într-un film ce va fi lansat toamna aceasta, a povestit că a fost nevoită să-și „paralizeze” fața ca să o poată imita cât mai bine pe prințesă.   „Nu am vrut doar să arăt ca ea, am fost atentă la tonul vocii sale, la modul în care îşi mişca faţa. Este exact ... Citeşte mai departe »

Ipoteză nouă: prințesa Diana ar fi fost asasinată de un militar britanic

O nouă informație, conform căreia prințesa Diana ar fi fost asasintă de un membru din forțele armate britanice, este examinată de poliție în această perioadă, deși oficial, decesul prințesei a fost provocat de un accident de mașină petrecut în 1997. Agenţia de presă britanică Press Association (PA) afirmă că foştii socri ai unui fost soldat britanic au declarat unei surse ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus