vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: Morgan Freeman

Abonare RSS

„Povestea lui Dumnezeu – relatată de Morgan Freeman”, la TVR 1

O călătorie prin milenii de istorie, arheologie şi teologie, dar şi o căutare personală a celebrului actor, de vineri, 12 mai, de la ora 21.00, la TVR 1. Primul episod dintre cele şase ale primului sezon: „Facerea”. Religia a modelat istoria lumii şi cum continuă să îndrume viaţa fiecăruia dintre noi – indiferent de credinţa sau de lipsa noastră de ... Citeşte mai departe »

Morgan Freeman, Michael Caine şi Alan Arkin, într-un ,,Jaf cu stil”

Din 14 aprilie, comedia „Jaf cu stil” îi aduce împreună pe: Morgan Freeman („O fată de milioane”), Michael Caine („Legea Pământului”, „Hannah și surorile ei”) și Alan Arkin („Fiecare se crede normal”), toți trei laureați ai premiului Oscar. Pe marile ecrane vor putea fi admiraţi în portretizarea personajelor Willie, Joe și Albert, prieteni de o viață care decid să-și riște ... Citeşte mai departe »

,,Now You See Me 2: Jaful Perfect” vine în cinematografe

În 2013, „Now You See Me – Jaful perfect” a fascinat lumea întreagă cu escapadele uimitoare ale celor patru călăreţi, un grup extrem de talentat de iluzionişti profesionişti. Din 17 iunie, cei patru călăreţi se întorc, în „Now You See Me: Jaful perfect 2” cu o aventură formidabilă, ridicând iluzionismul la un nivel ce va cuprinde întreaga planetă. Cu o ... Citeşte mai departe »

Robert Redford and Morgan Freeman: a memorable dialogue

foto – You think the dead really care about our lives? – Yeah, I think they do. I think they forgive us our sins. I even think it’s easy for them. – Griff said you had a dream about flying. – Yeah. I got so high, Einar, I could see where the blue turns black. From up there, you could ... Citeşte mai departe »

Morgan Freeman: „Legalizați marijuana. Eu o mănânc, o beau, o fumez, o inhalez”

Foto: www.slate.com Actorul Morgan Freeman a vorbit într-un interviu recent despre consumul de marijuana, despre care nu înțelege de ce nu este legal pretutindeni, având în vedere efectele benefice ale plantei. Freeman, în vârstă de 77 de ani, spune că marijuana are „multe întrebuințări utile”, spre deosebire de alcool, și că el consumă cu regularitate controversata plantă. „Obişnuiau să spună: ... Citeşte mai departe »

„Lucy”, cel mai nou film al lui Luc Besson, deschide Festivalul de la Locarno

Cel mai noou film semnat de Luc Besson, „Lucy”, va rula în deschiderea Festivalului Internațional de Film de la Locarno, care se va desfășura între 6 și 16 august. Pelicula îi are în distribuție pe Scarlett Johansson și Morgan Freeman și urmează să fie lansat oficial, în Elveția, pe 7 august, scrie Variety. „Lucy” spune povestea unei femei care intră ... Citeşte mai departe »

„Burlaci întârziați”: întâlnire de senzație între Robert De Niro, Michael Douglas, Kevin Kline și Morgan Freeman

Este pentru prima dată când patru actori de Oscar joacă împreună pe marile ecrane, Robert De Niro, Michael Douglas, Kevin Kline și Morgan Freeman iau cu asalt cinematografele de vineri, 20 decembrie, când se vor pregăti pentru petrecerea vieții lor, în super comedia Burlaci întârziați. „Într-un fel, nu e ca şi cum ai lucra cu un străin. De-a lungul anilor, ... Citeşte mai departe »

Marcel Iureș: „Am vrut să rămân la Hollywood, să facem milioane! Dar…”

Luni, 16 decembrie, de la ora 24.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+    Luni, 16 decembrie, în ultima ediţie din acest an a emisiunii Nocturne, de la TVR 1, TVR HD tvrplus.ro, Marina Constantinescu vă propune o întâlnire cu unul dintre cei mai mari actori de teatru şi film: Marcel Iureş. „M-am născut la Teatrul Bulandra”, spune actorul ... Citeşte mai departe »

Now You See Me: Jaful perfect, în curând la cinema

Now You See Me: Jaful perfect spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzionişti din lume. Membrii acesteia jefuiesc afacerişti corupţi în timpul reprezentaţiilor şi îşi răsplătesc publicul cu banii furaţi. Agenţii FBI sunt pe urmele lor, însă iluzioniştii sunt, surprinzător, mereu cu un pas înaintea legii. O distribuție excepțională, din care fac parte Morgan Freeman, Woody Harrelson, ... Citeşte mai departe »

Morgan Freeman împlinește, astăzi, 76 de ani

Unul dintre cei mai importanți actori ai epocii noastre își serbează, astăzi, ziua de naștere: Morgan Freeman împlinește 76 de ani! Are una dintre cele mai familiare și calde voci, iar numele său așezat pe genericul unui film garantează o experiență ce nu poate fi ușor uitată. Morgan Freeman a fost nominalizat la Oscar de patru ori și a câștigat ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus