sâmbătă , 27 februarie 2021

Arhivă etichete: muzeu

Abonare RSS

De vizitat: Târg de Florii, la Muzeul Țăranului Român

Ca în fiecare primăvară, în preajma Floriilor, Muzeul Țăranului își așteaptă vizitatorii la un târg cu meșteri chemați din toate colțurile țării. Veți avea prilejul să-i întâlniți de vineri, 22 aprilie, până duminică, 24 aprilie 2016, de la orele 10 dimineața până la 6 seara. Pe lângă multele și măruntele lucruri meșteșugite cu sârg și încărcate cu semne și înțelesuri, ... Citeşte mai departe »

Expoziția „Patrimoniul, istoria în mișcare”, la Muzeul Național de Artă

Pentru a marca Zilele europene ale patrimoniului 2015 (19-20 septembrie), Muzeul Național de Artă al României, Ambasada Franței și Institutul Francez din România, în parteneriat cu Association Nationale des Villes et Pays d’Art et d’Histoire et des Villes à Secteurs Sauvegardés et Protégés- Franța, prezintă expoziția Patrimoniul, istoria în mișcare. Expoziția va fi prezentată pe gardul de incintă al Muzeului ... Citeşte mai departe »

„O poveste de Sânziene”, la Muzeul Theodor Pallady

Muzeul Naţional de Artă al României invită tinerii cu vârste între 13 şi 19 ani să descopere O poveste de Sânziene la Muzeul Theodor Pallady, miercuri, 24 iunie 2015, în intervalul orar 18.00 – 22.00. Acesta este un proiect iniţiat în cadrul programului de voluntariat Consiliul Adolescenţilor (CADO), din care fac parte 16 elevi din mai multe licee din Bucureşti.  ... Citeşte mai departe »

Sculpturi de Antoine Bourdelle în Colecţia Simu, la Muzeul Colecţiilor de Artă

Muzeul Naţional de Artă al României vă invită duminică, 27 octombrie, de la ora 11.00, la programul Opera sub clar de… lupă: sculpturi de Antoine Bourdelle în Colecţia Simu, desfăşurat la Muzeul Colecţiilor de Artă (Calea Victoriei nr. 111).  Se plăteşte doar biletul de intrare în muzeu (15 lei întreg, 7,5 lei redus) fără taxa de ghidaj obişnuită. Participarea se ... Citeşte mai departe »

Un ceas pentru artă: Pictură rusă din patrimoniul MNAR

Muzeul Naţional de Artă al României invită publicul vineri, 21 iunie 2013, ora 17.00 la o vizită cu ghidaj gratuit în expoziţia Între Est şi Vest. Pictură rusă din patrimoniul MNAR, secolele XVI –XX. Se plăteşte doar biletul de intrare în expoziţie (4 lei întreg), fără taxa de ghidaj obişnuită. Participarea se face, în limita locurilor disponibile, pe bază de ... Citeşte mai departe »

Vizite ghidate în corpul central al Palatului Regal

Muzeul Național de Artă al României invită publicul în acest sfârșit de săptămână la o serie de vizite ghidate în spațiile istorice recent restaurate din corpul central al muzeului: Sufrageria regală, Sala Tronului şi Scara Voievozilor. Vizitele au loc astfel: – sâmbătă, 15 iunie, de la orele 11.00, 14.00 și 17.00; – duminică, 16 iunie, de la orele 11.00, 14.00 ... Citeşte mai departe »

Programe pentru familii la Muzeul Colecţiilor de Artă

În lunile iunie şi iulie Muzeul Naţional de Artă al României invită familiile cu copii cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani la Muzeul Colecţiilor de Artă (Calea Victoriei nr. 111), recent inaugurat, într-o incursiune în fascinanta lume a colecţionarilor. Primul program din seria „Colecţia de amintiri” se desfăşoară sub genericul „D’ale colecţionarilor”. El îşi propune să deschidă calea ... Citeşte mai departe »

Expoziție Lucian Bernhard: Publicitate şi design la începutul secolului XX

Expoziţia: Lucian Bernhard – publicitate şi design la începutul secolului XX Vernisaj: joi, 6 iunie 2013, orele 19.00 Durata: 7 iunie – 29 septembrie 2013 Locaţia: Muzeul Naţional de Artă al României, intrarea din strada Ştirbei Vodă nr. 1-3 Tarif întreg: 10 lei/ persoană Gratuit: în prima miercuri a fiecărei luni Muzeul Naţional de Artă al României şi Goethe-Institut au ... Citeşte mai departe »

Se redeschide Muzeul Colecţiilor de Artă

Muzeul National de Arta al Romaniei are placerea să anunte redeschiderea integrala pentru public a Muzeului Colectiilor de Arta începând cu data de 4 iunie 2013, după un amplu proces de consolidare si renovare a clădirii si după restaurarea unor importante piese din patrimoniul muzeal. Miercuri, 5 iunie 2013, intrarea este gratuita pentru public. Programul de vizitare al muzeului este ... Citeşte mai departe »

Programe speciale, de 1 iunie, la Muzeul Zambaccian

Muzeul Naţional de Artă al României invită familiile cu copii cu vârste cuprinse între 6 şi 13 ani la două programe speciale organizate sâmbătă, 1 iunie şi duminică, 2 iunie 2013 la Muzeul K.H. Zambaccian (strada Muzeul Zambaccian nr. 21A). Programele au ca temă reciclarea şi reutilizarea materialelor folosite şi sunt structurate în două părţi: o discuţie despre materialele din ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus