duminică , 19 septembrie 2021

Arhivă etichete: Nemira

Abonare RSS

„Noaptea Cercetătorilor”, un eveniment pentru minți curioase

Pe 27 septembrie, începând cu ora 17.00, în București, Parcul Tineretului – intrarea dinspre liceul Șincai, la Muzeul Antipa și pe Platforma Măgurele, mințile curioase sunt așteptate pentru a sărbători alături de sute de mii de cetățeni europeni știința, descoperirile științifice și cercetătorii locali, la Noaptea Cercetătorilor 2013. Cunoscute institute de cercetare și instituții, precum: Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru ... Citeşte mai departe »

Nemira vă invită la Clubul de Lectură, pe 22 aprilie

Clubul de Lectură Nemira este prilejul ideal de a interacţiona cu oameni din diverse domenii, scriitori, editori, care au cel puţin un lucru în comun cu voi: plăcerea lecturii! Acesta este numai unul dintre   motivele pentru care Clubul de Lectură Nemira devine locul ideal în care puteți discuta liber, într-un cadru relaxat, despre cărţile voastre   preferate. „Vă invităm la a doua întâlnire ... Citeşte mai departe »

Târgul de carte SF & Fantasy Final Frontier începe sâmbătă, în centrul istoric al Capitalei

Târgul de carte SF & Fantasy Final Frontier se pregăteşte să îşi deschidă porţile începând de sâmbătă, 23 martie. Timp de două zile, organizatorii de la bookblog.ro îi vor aşteaptă pe cititorii şi pasionaţii de SF & F cu o serie de evenimente de excepţie, precum şi lansări de carte, întâlniri cu scriitori, invitaţi din ţară şi străinătate.  Evenimentul se ... Citeşte mai departe »

„Șapte povești de dragoste” pe care trebuie să le citești

La Sankt Petersburg, la Viena, în Corsica, la Veneția, în mlaștinile sălbatice ale Angliei rurale sau aproape oriunde, dragostea se ascunde în gesturi, în sertare, în scrisori… Ea este peste tot și are chipuri infinite. În ținuturile imaginare ale literaturii, dragostea domnește ca o divinitate pe jumătate blândă, pe jumătate fioroasă. Toți scriitorii și toți cititorii o visează dintotdeauna. „Şapte ... Citeşte mai departe »

Editura Nemira lansează „Enciclopedia religiilor”

Editura Nemira lansează  Enciclopedia religiilor, de Michel Malherbe, în Librăria SOPHIA, Str. Bibescu Voda, nr. 19, Bucureşti, joi, 28 februarie, ora 17:30. Vor vorbi: Adrian Carabă, Mario Barangea şi Sabin Preda. Enciclopedia religiilor, în două volume, de Michel Malherbe, este o lucrare esenţială, în care se desluşesc fundamentele diverselor orientări şi mişcări spirituale din lumea întreagă, privite cu obiectivitatea omului ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus