vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: New York

Abonare RSS

O fotografie: Times Square, în anii ’60

foto Celebra Times Square, din New York, fotografiată în 1967. Citeşte mai departe »

O fotografie: Johnny Cash

foto Johnny Cash, într-o cameră de hotel din New York, în 1959. Citeşte mai departe »

Frumusețe la orizont: 20 de fotografii din orașe pline de farmec

Baltimore, SUA Orice loc din lumea asta are un strop de farmec, dar sunt unele de care ne îndrăgostim mai ușor, fie pentru că și-au păstrat natura ca pe bunul cel mai de preț, sau pentru că arhitectura clădirilor pare concepută de mintea unor artiști creativi. Dintre toate orașele lumii, am ales 20 și am căutat cele mai frumoase fotografii ... Citeşte mai departe »

Fotografii rare: „Mirror, Mirror… Portrait of Frida Kahlo”

Foto: Lucienne Bloch, 1933 O serie de fotografii rare cu Frida Kahlo sunt expuse, în această perioadă, la galeria Throckmorton Fine Art din New York, sub titlul „Mirror, Mirror… Portrait of Frida Kahlo”.  Pozele sunt semnate de mai mulți artiști, printre care Héctor García, Gisele Freund, Lola Alvarez Bravo și Nickolas Muray, anunță The Observer. În plus, expoziția cuprinde și o ... Citeşte mai departe »

Anii ’50: femeie citind ziarul în metrou

Foto: tumblr.com Femeie citind ziarul într-un metrou din alte timpuri. Fotografie realizată de Eliot Elisofon, la New York, în februarie 1952. Citeşte mai departe »

Fotografii speciale: New York, în anii ’70 și ’80

Timp de 40 de ani, fotograful Camilo José Vergara a reușit să surprindă cu obiectivul său foto schimbările majore care au avut loc în marile orașe americane. Născut în Chile și stabilit la New York, Vergara este mai mult decât un artist fotograf; e scriitor, sociolog și documentarist, iar arhiva sa de fotografii, de o calitate extraordinară, descrie în detalii ... Citeşte mai departe »

New York, iarna: o călătorie imaginară

Dacă n-ați vizitat niciodată New York-ul, și cu atât mai puțin iarna, când doarme sub zăpadă, atunci aveți prilejul unei călătorii imaginare excepționale, prin intermediul fotografiilor de mai jos. Realizate de Vivienne Gucwa, cadrele au fost publicate în cartea autoarei, „NY Through The Lens”. Sursă: The Guardian Citeşte mai departe »

Porphyras, brand de design de porțelan pictat manual, a fost prezent la New York Tabletop Market

Brandul românesc Porphyras și-a prezentat produsele la New York Tabletop Market, cel mai mare târg de design de pe piața nord-americană. Evenimentul, cu o tradiție impresionantă de 40 de ani, s-a desfășurat recent, timp de trei zile, în clădirea Forty One Madison din centrul Manhattan-ului. Acest târg polarizează branduri de lux din piața internațională de design (produse home&deco și de ... Citeşte mai departe »

Madonna, abuzată sexual la 19 ani: Am fost violată pe acoperișul unei clădiri

Într-un interviu acordat revistei Harper’s Bazaar, Madonna declară că a fost violată, la începutul carierei sale, pe acoperișul unei clădiri, de un bărbat care a amenințat-o cu un cuțit. Artista tocmai ajunsese la New York să-și urmeze visul de a deveni un star. „New York-ul nu a fost nicicum așa cum mi-l imaginasem. Nu m-a primit cu brațele deschise. În ... Citeşte mai departe »

„În premieră”: Antena 3, medaliată cu Gold World Medal, la New York

Antena 3 a fost premiată alături de cele mai bune televiziuni din întreaga lume, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe 9 aprilie. Carmen Avram şi echipa emisiunii „În premieră” au fost desemnaţi câştigători la New York Festivals World’s Best Television & Film 2013, categoria Best Camerawork, cu reportajul „Pe-un picior de iad”. În finala competiţiei pentru cele ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus