marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: Nicole Kidman

Abonare RSS

„Lion”: impresionanta poveste a lui Saroo

Filmul „Lion / Saroo: Drumul spre casă” reprezintă adaptarea pentru marele ecran a incredibilei poveşti adevărate „A Long Way Home”, de Saroo Brierley. Saroo, în vârstă de cinci ani, se rătăceşte de fratele său şi ajunge într-un tren care-l poartă de-a lungul Indiei, la mii de kilometri depărtare de casă şi de familie. Micuţul trebuie să înveţe să supravieţuiască singur ... Citeşte mai departe »

Pirelli 2017: Julianne Moore, Nicole Kidman și alte actrițe, fără machiaj

Julianne Moore, Robin Wright, Nicole Kidman, Charlotte Rampling și alte actrițe celebre apar fără machiaj în calendarul Pirelli, ediția 2017, fotografiate de Peter Lindbergh. Întregul pictorial se vrea un manifest pentru frumusețea naturală și se alătură, astfel, vocilor celebre ale ultimilor ani care pledează pentru acceptarea de sine și înlăturarea standardelor estetice impuse de mass-media. Fotograful german Peter Lindbergh a ... Citeşte mai departe »

Ce a spus Anthony Minghella despre România, când a filmat aici „Cold Mountain” – VIDEO

Anthony Minghella și protagoniștii filmului „Cold Mountain”, Nicole Kidman și Jude Law / foto „Aș avea mai multe lucruri de spus despre faptul că mă aflu aici, în România, și fac acest film”, spune regretatul regizor britanic Anthony Minghella, într-o înregistrare video realizată în 2002, când artistul s-a aflat la noi în țară pentru a filma pelicula „Cold Mountain”. Înregistrarea, publicată ... Citeşte mai departe »

„Secret in Their Eyes“, dezvăluit mai cu talent în spaniolă

foto Când m-a invitat Mirela de la RoImage la vizionarea de presă a acestui film, am confirmat, deși-mi suna cumva cunoscut titlul. „Băi, l-am mai văzut“, m-a trăsnit un gând şi-am vrut să-i zic Mirelei că nu mai vin. Nu-mi aminteam povestea, dar eram singură că mi-o voi aminti după primele replici şi nu sunt genul care revede filme – prima impresie, bună sau rea, o ... Citeşte mai departe »

Primele secvențe cu Nicole Kidman in rolul lui Grace Kelly – VIDEO

Cu două luni înainte de premiera dramei „Grace of Monaco” , realizatorii filmului au dat publicității primele imagini cu Nicole Kidman în rolul prințesei. Trailerul prezintă câteva secvențe cu frumoasa actrița australiană, iar imaginile sunt însoțite de vocea actorului Frank Langella, care sugerează că viața privată a lui Grace Kelly nu a fost atât de strălucitoare pe cât a părut ... Citeşte mai departe »