vineri , 16 aprilie 2021

Arhivă etichete: Nicu Alifantis

Abonare RSS

Zilele Bucureștiului: spectacole cu Mircea Vintilă, Horațiu Mălăele și Nicu Alifantis

Cu ocazia Zilelor Bucureștiului – 558 de ani de la prima atestare documentară a Cetății Bucureștilor – Muzeul Municipiului București invită publicul să viziteze gratuit expozițiile, să participe la spectacole în spațiile muzeelor și să descopere noua expoziție cu lucrări din patrimoniul Pinacotecii.  În zilele de 15, 16 și 17 septembrie, bucureștenii vor avea ocazia întâlnirii în spațiile muzeelor cu ... Citeşte mai departe »

Nicu Alifantis, în grădină la Muzeu

Muzeul Național al Literaturii Române (MNLR) organizează vineri, 30 iunie 2017, începând cu ora 20.00, în grădina din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, concertul „Nicu Alifantis, în grădină la Muzeu”. Fiecare apariție a lui Nicu Alifantis te conectează la forța, emoția și pasiunea pe care le-a așezat în cântecele, dar și în poeziile sale. Nicu Alifantis are darul de a-și ... Citeşte mai departe »

„Nevestele vesele din Windsor”, de Alexandru Tocilescu și pe muzica lui Nicu Alifantis, la TVR 2

2014 marchează împlinirea a 450 de ani de la nașterea lui William Shakespeare Prima piesă de teatru pe care Televiziunea Română a programat-o pentru acest an este și un prilej de comemorare a dramaturgului William Shakespeare, în 2014 împlinindu-se 450 de ani de la nașterea celui mai mare scriitor englez al tuturor timpurilor. Telespectatorii pot urmări luni, 6 ianuarie, de ... Citeşte mai departe »

Nicu Alifantis împlinește, astăzi, 40 de ani de carieră

Cantautorul Nicu Alifantis, atât de îndrăgit pentru muzica sa ca nici o alta, împlinește, astăzi, 40 de ani de viață pe scenă. „Departe de mine gândul de a fi patetic, sau important din cale-afară, dar iată că mulțumită bunului Dumnezeu și mai ales vouă, celor ce ați crezut în mine, trăiesc astăzi momentul emoționant al aniversării a 40 de ani ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus