duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: Nouria Nouri

Abonare RSS

Dosar de frumusețe: Nouria Nouri

Nouria Nouri este una dintre cele mai frumoase și naturale femei pe care le cunosc. Datorită rădăcinilor afgane, e o apariție cu parfum exotic, care întoarce priviri. E suplă, mlădioasă, iar părul ei zici că e desprins din reclamele la șampon. Însă cea mai frumoasă trăsătură a Nouriei este, după părerea mea (și a ei) zâmbetul. Am rugat-o să ne ... Citeşte mai departe »

„Vitrega și Voiosul”: spectacol pentru copii, cu Nouria Nouri

După cinci ani de liceu pedagogic, după zece ani în care a lucrat ca realizator de emisiuni interactive pentru copii şi după o colaborare onorantă cu Disney Live! din SUA, actriţa Nouria Nouri a pornit pe cont propriu pe drumul pe care îl ştie cel mai bine: acela de a-i bucura pe copii. Astfel, în primăvara acestui an, a apărut ... Citeşte mai departe »

Nouria Nouri: „Am învățat că eu sunt cel mai important om din viața mea”

O cunosc pe Nouria de ani buni. Am trecut prin multe împreună, am trecut şi separat. Ea, parcă prin mult mai multe şi mai grele decât am trecut eu. Şi personal, şi profesional, viaţa s-a comportat cu toane cu această femeie ce zâmbeşte atât de luminos în poza de mai sus. Mămicile şi copiii o ştiu, probabil, ca pe Maştera ... Citeşte mai departe »

Daniel Iordăchioaie vine în Jungla lui Jimmy. Nouria Nouri, gazda show-ului

Showul „Rumble in the Jungle”, singurul spectacol cu marionete, conceput special pentru cei mici de către un artist ventriloc, ajunge în premieră în România, pe 3 noiembrie. Tranziţia muzicală către lumea junglei va fi realizată de Daniel Iordăchioaie, îndrăgit solist vocal, compozitor, regizor şi profesor de canto şi chitară pentru copii şi adolescenţi. Iar rolul de gazdă a evenimentului îi ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus