joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Olimpia Melinte

Abonare RSS

Filmul „Cel ales”, cu Olimpia Melinte și Bogdan Stanoevici, premiat și la Milano

Filmul românesc „Cel ales”, realizat de Cristian Comeagă, a primit premiul pentru cel mai bun film de ficțiune străin și premiul pentru cel mai bun machiaj și cel mai bun hairstyling, la gala de decernare a premiilor acordate de International Filmmaker Festival of World Cinema, care a avut loc sâmbătă, la Milano. Premiul pentru cel mai bun machiaj și cel ... Citeşte mai departe »

Olimpia Melinte: „Cel mai mare mit despre actori e că sunt buni mincinoși”

Actrița Olimpia Melinte, într-un interviu inedit, în care vorbește despre profesia ei, despre plăcerile ei cotidiene, despre băiețelul ei Sasha și slăbiciunea pentru care se critică cel mai mult. Care sunt primele lucruri pe care le faci dimineaţa? Pun muzică, fac un duș şi mă îndrept spre frigider. Cum arată o zi perfectă? Cu Sasha la joacă, apoi la filmare, ... Citeşte mai departe »

Olimpia Melinte, în juriul Festivalului Internațional de Film de la Valencia

Actrița Olimpia Melinte va face parte din juriul  Valencia International Film Festival „Cinema Jove”, care va avea loc în perioada 19-26 iunie în Spania. Iubită de publicul și de critica spaniolă deopotrivă pentru rolul din filmul „Canibal” (care i-a adus o nominalizare la premiile Goya și premiul Revelaţia Anului 2014 la Gala Uniunii Actorilor din Spania), Olimpia Melinte a fost ... Citeşte mai departe »

“Cel ales”: Olimpia Melinte interpretează acelasi personaj la vârste diferite în filmul lui Cristian Comeagă

Singura actriță româncă nominalizată la Premiile Goya, una dintre cele mai de succes actrițe la momentul actual, Olimpia Melinte revine pe marile ecrane în rolul Marcelei, în „Cel ales”, cel mai recent film semnat de regizorul Cristian Comeagă. Actriță versatilă și cameleonică, Olimpia Melinte apare în două momente cheie ale vieții personajului principal, Domnul X. „Olimpia întrupează și însuflețește cu ... Citeşte mai departe »

Filmul #SELFIE va avea premiera în cinematografe pe 9 mai

După succesul înregistrat de filmul ,,Liceenii” în urmă cu aproximativ 30 de ani, vine acum pe marile ecrane #SELFIE, o comedie pentru noua generație, cu și despre tineri, care va avea premiera în cinematografe pe 9 mai. Filmul #SELFIE marchează debutul regizoral al Cristinei Iacob în lungmetraj și aduce pe marile ecrane o distribuție tânără, energică și extrem de talentată, ... Citeşte mai departe »

Olimpia Melinte a purtat o rochie Maria Lucia Hohan la premiile Goya

Actriţa Olimpia Melinte a fost una dintre cele mai apreciate apariţii din cadrul Galei Premiilor Goya, cele mai importante distincții ale cinematografiei spaniole. Evenimentul, care a avut loc duminică seară, la Centro de Congresos Príncipe Felipe – Hotel Auditorium din Madrid, a fost transmis în direct de televiziunile spaniole. „Una dintre cele mai strălucitoare stele ale ceremoniei”, aşa cum a ... Citeşte mai departe »

Olimpia Melinte: Actorii din generația mea sunt mai pregătiţi decât mulţi actori din afară

Într-un interviu pe care ni l-a acordat recent, Olimpia Melinte ne-a vorbit despre începutul ei în actorie, despre colegii săi de generație și despre rolul său din filmul „Canibal”, pentru care au lăudat-o, deja, o mulțime de cinefili și care i-a adus o nominalizare la prestigioasele premii Goya. Este cariera ta aşa cum ţi-ai imaginat-o la început? Nu chiar; la ... Citeşte mai departe »

Olimpia Melinte, nominalizată la Premiile Goya – VIDEO

Actriţa Olimpia Melinte a fost nominalizată la renumitele Premii Goya, în Spania, la categoria „Revelaţia Anului/ Mejor actriz revelación”, pentru dublul rol din filmul Canibal, regizat de Manuel Martín Cuenca. Ceremonia spaniolă similară Oscarului American va avea loc anul acesta pe 9 februarie, la Hotel Auditorium din Madrid. Pelicula lui Manuel Martín Cuenca a fost nominalizată de către Academia de ... Citeşte mai departe »

Olimpia Melinte: Pentru filmul „Canibal” am învățat spaniola și m-am îngrăşat 10 kilograme în două săptămâni

Olimpia Melinte a reprezentat România pentru a doua oară la Festivalul Internaţional de Film de la Torino. Actrița joacă un rol dublu în filmul „Canibal”, pentru care a declarat că a fost nevoită să învețe limba spaniolă și să ia în greutate 10 kilograme. Actriţa a fost prezentă la ediţia cu numărul 31 a Festivalului Internaţional de Film de la ... Citeşte mai departe »