joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Olivier Martinez

Abonare RSS

Halle Berry și Olivier Martinez divorțează

foto Actorii Halle Berry și Olivier Martinez au anunțat că au decis să divorțeze, după o căsnicie care a durat doi ani. Cei doi au împreună un copil.    „Cu inima grea, am luat decizia de a divorţa. Vom merge mai departe fiecare pe drumul său, dar cu iubire şi respect unul pentru celălalt şi concentrându-ne asupra a ceea ce ... Citeşte mai departe »

Halle Berry și Olivier Martinez s-au căsătorit la un castel din Franța

Actorii Halle Berry și Olivier Martinez s-au căsătorit, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii discrete care a avut loc la un castel din Franța. Cele două staruri au spus „da” la Chateau des Condé din comuna Vallery, în Bourgogne, sâmbătă. La eveniment au participat în jur de 60 de invitați, printre care s-au aflat și mama lui Olivier, Rosemarie, și fratele ... Citeşte mai departe »

Halle Berry și Olivier Martinez se căsătoresc în week-end

Halle Berry și Olivier Martinez se căsătoresc în acest week-end, anunță revista People, citând o sursă din preajma celor doi actori. Purtătorul de cuvânt al starurilor nu a confirmat, deocamdată, această informație. Halle și Oliver s-au logodit în 2011, iar în prezent, actrița este însărcinată cu primul copil al cuplului. Recent, Olivier Martinez a dezvăluit că el și iubita lui ... Citeşte mai departe »

Halle Berry și Olivier Martinez vor avea un băiețel

Olivier Martinez a dezvăluit sexul copilului pe care îl va avea cu logodnica sa, Halle Berry, actorul declarând că ei vor fi părinții unui băiețel. „Fiul meu va fi american, dar eu rămân francez”, a declarat Martinez, citat de revista People. Artistul a făcut această dezvăluire în seara de deschidere a Champs-Elysées Film Festival. Starul francez este preşedintele onorific al ... Citeşte mai departe »

Primele fotografii cu Halle Berry însărcinată

Halle Berry a anunțat, săptămâna trecută, că așteaptă cel de-al doilea copil, al cărui tată este logodnicul actriței, Olivier Martinez. Acum, vedeta din „Monster’s Ball” își poate afișa sarcina fără să mai dea naștere la speculații. La doar câteva zile după ce purtătorul său de cuvânt a confirmat că Halle este din nou însărcinată, actrița în vârstă de 46 de ... Citeşte mai departe »

Halle Berry, însărcinată la 46 de ani. Actrița și Olivier Martinez așteaptă un băiețel

Halle Berry este însărcinată cu cel de-al doilea copil, a declarat purtătorul de cuvânt al actriței. Vedeta, în vârstă de 46 de ani, și logodnicul său, Olivier Martinez, vor avea astfel primul lor copil împreună. Din primele analize medicale, se pare că acesta va fi un băiețel. Halle Berry și Olivier Martinez o cresc deja împreună pe Nahla, fiica în ... Citeşte mai departe »