joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: online

Abonare RSS

Peste un miliard de pământeni utilizează o rețea de socializare

Aproximativ 1,61 de miliarde de pământeni utilizează, cel puțin o dată pe lună, o rețea de socializare, anunță Institutul eMarketer, tendința fiind în creștere cu 14 % față de anul trecut. Dacă ritmul se păstrează astfel, numărul utilizatorilor de rețele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, Instagram, Reddit și Tumblr, ar putea ajunge la 2,33 miliarde până în anul 2017. ... Citeşte mai departe »

Otilia Caloian: „Eu nu vând doar flori, vând fericire”

După aproape un deceniu în care a profesat ca jurnalistă, a renunțat la presă și a pornit în cea mai frumoasă aventură a vieții sale. Astăzi, are propria ei afacere, pe care a crescut-o cu ambiție și pasiune autentică: florăria online www.florifrumoase.ro și agenția organizatoare de evenimente Jolies Events. Otilia Caloian este un om care vă va inspira, cu siguranță, și ... Citeşte mai departe »

Efectele negative ale Facebook: depresie, invidie, însingurare și lene

Depresie, invidie, însingurare, lene, amânare. Tot mai multe studii dezvăluie efectele negative pe care rețeaua socială Facebook le are asupra vieții utilizatorilor săi. De exemplu, un studiu realizat la Universitatea Gothenburg din Suedia arată că primul lucru pe care îl fac 70 % dintre persoanele care au un cont pe Facebook, atunci când deschid calculatorul, este să se conecteze la ... Citeşte mai departe »

Telespectatorii Eurovision pot alege ce imagini să urmarească în timpul show-ului

După succesul transmisiunilor online ale show-urilor din cadrul Selecţiei naţionale Eurovision din 2012, TVR oferă anul acesta vizitatorilor site-ului oficial Eurovision România, în premieră,  posibilitatea de a alege ce imagini vor să urmărească în timpul show-ului. Pe lângă spectacolul televizat, pe eurovision.tvr.ro vor putea fi urmărite cinci camere care transmit live din culise, Camera Verde şi din Studioul 3 al ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus