sâmbătă , 5 decembrie 2020

Arhivă etichete: optimism

Abonare RSS

Pentru o viață mai frumoasă, ignorați musca (măcar din când în când)

foto Zi de zi sesizăm greșelile altora, ca și cum, de fiecare dată când mâncăm, am găsi o muscă în ciorbă. Nu contează cât de proaspete au fost legumele, cu ce finețe s-au feliat, cum s-au adăugat la timpul potrivit, în ce bol s-a servit ciorba, cât de delicată a fost smântâna adusă la masă sau cu ce dragoste a ... Citeşte mai departe »

Top 10 piese care ne aduc buna-dispoziție

Chiar și cei mai optimiști oameni din lume au momente de cădere, în care li se pare că nimic nu mai merge și n-o să mai meargă; sunt acele clipe de rătăcire pe care unii le trăiesc rareori, căci își păstrează mereu în minte gândul reconfortant că „mâine va fi mai bine”. Cei care uită, însă, că tot la zi ... Citeşte mai departe »

Cea mai optimistă fetiță din lume – VIDEO

Are peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube, așadar, probabil că v-ați întâlnit, până acum, cu această înregistrare. Însă, chiar dacă vă este cunoscută, merită să o urmăriți din nou. În mai puțin de un minut, Jessica oferă o lecție de optimism memorabilă. Fetița blondă care-și spune în oglindă că iubește tot ce are – părul, tunsoarea, casa, lucrurile, precum ... Citeşte mai departe »

„Doar optimismul e contagios!”. Campanie dedicată pacienților cu boli autoimune

Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune (APAA) declară anul 2013 Anul Optimsmului şi lansează campania „Doar optimismul e contagios!”. Campania îşi propune să atragă atenţia asupra afecţiunilor autoimune şi asupra faptului că acestea nu sunt contagioase, dar şi să-i ajute pe pacienţi să accepte boala, să acorde mai multă importanță stării de spirit pozitive şi să aibă o viaţă normală. „Pacienţii ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus