sâmbătă , 31 octombrie 2020

Arhivă etichete: Oreste Teodorescu

Abonare RSS

Oreste Teodorescu: „Cel mai mare viciu al meu este că sunt prost”

Foto: Zoltan Lorencz E reconfortant să faci un interviu cu un om care stăpânește atât de bine autoironia și care se poate observa cu atâta detașare precum Oreste Teodorescu. E ca și cum ți-ar dărui o gură de aer proaspăt, într-o încăpere ticsită de ego-uri ce dau pe dinafară. O experiență tot mai rară într-o lume atât de autosuficientă. Oreste, ... Citeşte mai departe »

Doru Bem și Oreste Teodorescu reiau Tabăra de Alchimie Spirituală, la Vama Veche

Tabăra de Alchimie Spirituală Vama Veche își deschide porțile și în anul 2014! Doru Bem și Oreste Teodorescu merg mai departe, alături de cursanții lor începători, avansați și masteranzi, pe acest Cal de Lemn al lui 2014,  potolindu-și setea, la malul mării, cu meditaţii, antrenamente fizice și cursuri de cunoaştere. Energetica corpului uman, numerologie, astrologie, cristaloterapie, protecţie energetică, cei patru stâlpi ai ... Citeşte mai departe »

Oreste: Postările mele anti USL l-au făcut pe M.B să se dea cu fundul de pământ, pe motiv că nu sunt conform!

Foto: TV Mania După anunțul de acum câteva zile, acela că părăsește trustul Intact, Oreste Teodorescu revine cu noi precizări legate de motivele care l-au determinat să ia această decizie. Realizatorul TV subliniază că nu a fost niciodată angajatului grupului media patronat de Dan Voiculescu și se referă, din nou, la faptul că prietenul său Mircea Badea ar fi vrut ... Citeşte mai departe »

Oreste părăsește trustul Intact: „Într-o asemenea cloacă morbidă, nu-mi mai regăsesc locul şi nici menirea”

Foto: Zoltan Lorencz Oreste Teodorescu a decis să părăsească trustul Intact, întrucât bănuiește că relația cu patronatul acestuia „se apropie de sfârșit”, a anunțat realizatorul TV pe site-ul său, care poartă numele emisiunii ce o realiza la Antena 2, „Codul lui Oreste”. „Motto-ul sub care se desfăşoară întreaga mea activitate este: Fiecare dintre noi are o îndatorire faţă de Dumnezeu, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus