joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Oscar

Abonare RSS

În culisele premiilor Oscar: Grace Kelly și Audrey Hepburn

foto Grace Kelly, în culisele RKO Pantages Theatre, în timpul celei de-a 28-a ediții a premiilor Oscar, în 1956, alături de Audrey Hepburn. Cele două actrițe așteptau să intre în scenă pentru a înmâna un premiu. O lună mai târziu, Kelly s-a căsătorit cu Prințul Rainier de Monaco și a devenit Prințesa Grace.   Citeşte mai departe »

Cea mai emoționată actriță din istoria premiilor Oscar – VIDEO

foto Probabil că nu a existat niciodată, în toată istoria premiilor Academiei Americane de Film, o actriță atât de emoționată în urma câștigării statuetei aurite. Halle Berry, prima actriță de culoare care a primit un premiu Oscar, a fost atât de surprinsă când Russell Crowe i-a anunțat numele, încât a început să plângă și nu a putut vorbi în primele ... Citeşte mai departe »

„American Hustle” și „Gravity”, printre favorite. Lista nominalizărilor la Oscar 2014

„American Hustle” și „Gravity” au primit, fiecare, câte 10 nominalizări la ediția din acest an a premiilor Oscar, lista completă a celor care intră în competiție fiind anunțată, joi, într-o conferință de presă. Evenimentul a avut loc la Samuel Goldwyn Theater din Beverly Hills și a fost prezentat de actorul Chris Hemsworth și de Cheryl Boone Isaacs, președintele Academiei de ... Citeşte mai departe »

Julia Roberts: „Oamenii ar trebui să înțeleagă că nu există nimic unic în ce mă privește”

A fost ani la rând cel mai bine plătită actriță de la Hollywood, are un Oscar pe noptieră, un premiu Bafta și trei Globuri de Aur, dar cu toate astea, Julia Roberts spune că „nu există nimic unic” în ce o privește și că publicul nu ar trebui să așeze celebritățile pe un piedestal. Într-un interviu recent, artista subliniază că ... Citeşte mai departe »

Peste 40 de milioane de americani au urmărit gala premiilor Oscar 2013

Cea de-a 85-a ediție a premiilor Oscar, care a avut loc duminică seara, la Dolby Theatre din Los Angeles, a fost urmărită de peste 40 de milioane de americani. Audiența înregistrată a fost cea mai bună din ultimii trei ani, potrivit datelor furnizate de compania Nielsen, cu toate că prestația de gazdă a actorului Seth MacFarlane a fost criticată de ... Citeşte mai departe »

„Django Unchained”, o nouă operă de artă marca Tarantino

Dacă iubiți filmele lui Quentin Tarantino, „Django Unchained” vă va pune într-o încurcătură, căci nu veți ști pe ce loc să-l așezați, într-un top 3 al operelor de artă semnate de regizorul american. Iar dacă nu iubiți filmele autorului „Kill Bill”… probabil că încă nu le-ați văzut. Acţiunea are loc în sudul Statelor Unite, cu doi ani înainte de Războiul ... Citeşte mai departe »

„Silver Linings Playbook” sau cum să-ți scrii propria poveste cu final fericit

Un film despre relațiile complicate dintre oameni, despre dezamăgire și trădare și despre cum, uneori, viața îți aduce în cale întâmplări menite să te destabilizeze, pentru ca apoi să te reașeze pe un drum mai bun. Oscar pentru „Cea mai bună actriță” – Jennifer Lawrence. Joc extraordinar al actorilor Bradley Cooper și Robert de Niro. Patrick (Bradley Cooper), un fost ... Citeşte mai departe »

Ce ținute au purtat starurile la premiile Oscar 2013

Multașteptata ceremonie de decernare a premiilor Oscar a avut loc, duminică, la Dolby Theatre din Los Angeles, unde covorul roșu a fost, ca întotdeauna, gazda a zeci de staruri și personalități din lumea artistică. Ținutele exclusiviste, realizate de mari case de modă, nu au lipsit din peisajul strălucitor nici anul acesta, chiar dacă unele dintre ele n-ar fi putut lua ... Citeşte mai departe »

Oscar 2013: „Argo”, cel mai bun film. Ben Affleck, teribil de emoționat pe scenă. Citește lista câștigătorilor

Lungmetrajul „Argo”, de Ben Affleck, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film, la cea de-a 85-a gală de decernare a acestor premii, care a avut loc duminică, la Dolby Theatre din Los Angeles. Cea care a prezentat cea mai importantă categorie a premiilor Oscar, „cel mai bun film”, a fost prima doamnă a Statelor Unite, cu ajutorul actorui ... Citeşte mai departe »

Cea mai bună actriță, la Oscar: Jennifer Lawrence, incident jenant la primirea statuetei – VIDEO

Jennifer Lawrence, câștigătoarea trofeului Oscar pentru „Cea mai bună actriță”, pentru prestația sa din „Silver Linings Playbook”, a avut parte de un incident stânjenitor în timp ce se îndrepta spre scena de la Dolby Theatre. Surprinsă și emoționată de onoarea ce avea s-o primească, actrița s-a împiedicat în timp ce urca scările pentru a-i fi înmânată statueta. Actorul Hugh Jackman ... Citeşte mai departe »