duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: OvidiuRo

Abonare RSS

Halloween Charity Ball, organizat de Asociația OvidiuRo, revine la Palatul Parlamentului

Balul organizat de Asociația OvidiuRo, Halloween Charity Ball, revine anul acesta, după o pauză strategică de trei ani. Pe 25 octombrie, la Palatul Parlamentului, invitații vor avea ocazia să sărbătorească pașii pe care România i-a făcut către conștientizarea importanței educației pentru cei mai săraci copii. Anul acesta se împlinesc zece ani de când Maria Gheorghiu și Leslie Hawke au fondat ... Citeşte mai departe »

OvidiuRo asigură asistență medicală pentru 1.000 de copii necăjiți

1.000 de copii beneficiază de analize medicale gratuite, ulterior fiind luaţi în evidenţă de medicii de familie; de asemenea, ei primesc medicamente, vitamine și transport gratuit la medic pentru a avea o stare de sănătate bună şi a putea merge la grădiniţă; Medicii de familie din trei comunități au fost sprijiniți să deruleze controale medicale regulate în sate izolate; Proiectul ... Citeşte mai departe »

Ethan Hawke a strâns 73.000 de euro pentru copiii săraci din România

Actorul Ethan Hawke a reușit să strângă, pentru Asociația OvidiuRo, suma de 73.000 de euro, bani ce vor fi destinați, în totalitate, educației timpurii a copiilor săraci din România. Miercuri, 26 iunie, la Palatul Copiilor, Ethan Hawke, aflat în România pentru premiera filmului Before Midnight, a explicat cât de important este ca educația copiilor nevoiași să înceapă devreme. Hawke și ... Citeşte mai departe »

Moonlight Breakfast, în concert pentru „Fiecare Copil în Grădiniţă”

After party de excepţie miercuri seara, la Palatul Copiilor: Ethan Hawke şi Richard Linklater, prezenţi la premiera filmului lor, Before Midnight, vor dansa pe muzica celor de la Moonlight Breakfast. Trupa va concerta pro-bono pentru a susţine educaţia a 1400 de copii. Evenimentul de caritate Before It’s Too Late, organizat de Asociaţia OvidiuRo în sprijinul programului Fiecare Copil în Grădiniţă, ... Citeşte mai departe »

Leslie Hawke: Cele mai frumoase cinci cadouri pe care le-am primit vreodată

Am invitat-o pe Leslie Hawke să ne spună care sunt cele mai frumoase cinci cadouri pe care le-a primit vreodată. Fondatoarea Asociației OvidiuRo, care și-a găsit un rost în România, ajutând copii nevoiași, și-a amintit de câteva experiențe cu „aură mistică”.  LESLIE HAWKE: Un teolog catolic pe nume Thomas Merton a spus ceva cu care sunt de acord: „Lucrurile de care avem ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus