marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: pantofi

Abonare RSS

Special LaRevista.ro: 25 de ținute care-mi plac vara asta

foto Mă apucă mereu o poftă dementă de cumpărături, vara, comparativ cu alte anotimpuri. Odată ce se deschide sezonul, mi se deschid și mie ochii prin magazine și văd tot felul de lucruri de care, vezi Doamne, aș avea mare nevoie, sărăcuța de mine. Bluze și tricouri (cât mai multe), rochii și pantaloni scurți (mai nou, de când trăiesc în ... Citeşte mai departe »

Cum s-a sfârșit lunga mea istorie de amor cu pantofii cu toc

Maică-mea n-a fost niciodată o femeie extraordinar de cochetă. A fost mereu foarte curată și îngrijită, și are un miros special, de vară și de flori de câmp uscate, pe care-l recunosc dintr-o sută, dar n-au preocupat-o nici în tinerețe tendințele în modă, cele mai noi parfumuri sau cele mai sofisticate machiaje. Pentru că în adolescență n-am avut alte influențe ... Citeşte mai departe »

Comori vechi cu valențe noi: schimbăm perspectiva, la Yard Sale de aprilie

Schimbăm perspectiva tot weekend-ul, pe 12 şi 13 aprilie, ne distrăm şi scotocim prin şi mai multe comori! Yard Sale: expozanţi diferiţi în fiecare zi şi de două ori mai multe bunătăţi! Schimbăm perspectiva de la inutil la resursă, de la unic utilizator la multipli consumatori, de la uzura morală la provocare estetică, de la poluare la grijă pentru mediu, ... Citeşte mai departe »

Accesorii și cosmetice irezistibile, la Fashion Bazaar – Spring Edition

Duminică, 23 februarie / Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46 11:00 — 19:00 Intrarea 10 RON Dress code: rainbow Pe 23 februarie 2014, la Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46 – are loc FASHION BAZAAR – cel mai mare târg de modă, cosmetice şi vintage. Peste 60 de expozanţi vin cu colecţii speciale pentru primăvară. Adaptate la noile trenduri şi special ... Citeşte mai departe »

Yard Sale: Zăpada este decorul perfect pentru scotoceală, reciclare şi socializare

Yard Sale-ul este un motiv perfect să ieşi din casă, în duminica din 9 februarie, pentru a ne aduna la o altă sesiune de scotoceala la Serendipity Tea & Coffee (str. Dumbrava Roșie, nr. 12, lângă Gradina Icoanei). De la 9:30 la 18:00 dăm un sens hainelor, pantofilor, bijuteriilor, obiecte decorative şi electrocasnice folosite, însă în stare foarte bună. Reciclam ... Citeşte mai departe »

Scarlett Johansson, Christian Louboutin și o pereche de pantofi

Îi recunoști de la o poștă, după designul care înnebunește orice femeie (și orice bărbat, dar în sensuri diferite) și, mai ales, după celebra talpă roșie. Nu e de mirare că sunt preferații starurilor, care îi poartă de regulă la petreceri de soi. Iar uneori, au prilejul să-i arate chiar omului care i-a inventat: Christian Louboutin. Scarlett Johansson și Christian ... Citeşte mai departe »

Christian Louboutin lansează o colecție de pantofi care „alungesc” picioarele

Christian Louboutin va lansa în curând o colecție-capuslă de pantofi cu toc care promit să „alungească” picioarele, prin faptul că se potrivesc întocmai cu tonul pielii celei care îi poartă. Celebrul designer a creat un model clasic de pantofi pe care îl va lansa în cinci nuanțe, pornind de la una foarte deschisă și ajungând la un ton de maron-castană, ... Citeşte mai departe »

Sarah Jessica Parker va lansa o colecție de pantofi, alături de Manolo Blahnik

Personajul pe care l-a interpretat în „Totul despre sex” a transformat pantofii Manolo Blahnik într-o adevărată emblemă a bunului-gust. Acum, Sarah Jessica Parker lucrează la o colecție de pantofi pe care o va lansa în parteneriat cu directorul executiv al casei de modă Manolo Blahnik, George Malkemus. Pe lângă încălțăminte, Sarah și partenerul său de afaceri plănuiesc să includă în ... Citeşte mai departe »

Patru din zece femei ascund sumele de bani cheltuite pe haine și pantofi

În jur de patru din zece femei nu dezvăluie partenerilor de viață sumele de bani cheltuite pe haine și pantofi, arată un sondaj recent. La sondajul realizat de Daily Mail au participat 1.363 de adulţi implicaţi în relaţii, iar conform răspunsurilor lor, 37 % dintre femei preferă să treacă sub tăcere adevăratele sume de bani pe care le-au investit în ... Citeşte mai departe »

Sarah Jessica Parker scoate la licitație trei perechi de pantofi purtați în „Sex and the City”

Nu o dată, admiratoarele lui „Carrie Bradshaw” au privit cu jind la pantofii pe care personajul din „Sex and the City” îi purta, cu grație și stil, în serialul-cult. Acum, Sarah Jessica Parker a decis să scoată la licitație trei dintre perechile de încălțăminte pe care le-a asortat la ținutele sale excentrice, pe micul ecran. Pantofii cu toc de la ... Citeşte mai departe »