vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: par frumos

Abonare RSS

Cele mai bune lucruri pe care le fac pentru părul meu

Atlanta, septembrie 2015 Am și eu ceva ce atrage atenția la înfățișarea mea: fundul, ăăă… părul! E mult, voluminos și sănătos, fapt pentru care evident că n-am niciun merit. Toți în familia mea au păr bun, cum se spune la țară, iar eu am fost norocoasă și-am luat gena asta s-o duc mai departe. Nu fac, deci, mare lucru ca ... Citeşte mai departe »

Studiu Dove: opt din zece femei au părul degradat

Conform unui nou studiu Dove* 8 din 10 femei susțin că au părul degradat. Studiul arată că părul degradat a ajuns să fie o normalitate, iar acest lucru nu ar trebui să cauzeze stări de anxietate femeilor. Peste jumătate dintre ele resimt sentimentul de vinovăție sau lipsa de încredere în sine când părul lor arată semne de degradare. În plus, ... Citeşte mai departe »

Sfatul dermatologului: de ce ții cont ca să îți alegi șamponul potrivit

Trăim într-o lume a aparenţelor, în care aspectul fizic a devenit un factor esenţial în construirea imaginii de sine, în care fiecare detaliu este observat de către cei din jur. Iar imediat după trăsăturile feței și felul în care arată tenul nostru, părul este următorul lucru pe care oamenii îl remarcă atunci când ne întâlnesc. Există nenumărate reguli de îngrijire ... Citeşte mai departe »

Tu ce tip de păr ai? Sfaturi de îngrijire pentru fiecare

Fiecare tip de păr are particularitățile sale, în funcție de care ar trebui să-l îngrijim pentru a-l păstra în cea mai sănătoasă și frumoasă formă. Dr. Constantin Venerus – Popa, medic primar dermatolog la clinica Medsana, ne vorbește despre nevoile tipurilor de păr și ne oferă câteva sfaturi de folos.   Dr. Constantin Venerus – Popa: Există trei tipuri de ... Citeşte mai departe »