marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: paradis

Abonare RSS

Alina Grozea: „Să fii sărac înseamnă să nu te iubească nimeni”

Un interviu-portret cu Alina Grozea, pe care vă invit s-o cunoașteți întocmai așa cum e: un om plăcut și plin de umor și, mai ales, un om care spune adevărul, despre el însuși și despre tot ce-i în jur, lăsând mereu amprente vizibile prin sufletul cuiva.  Care sunt primele lucruri pe care le faci dimineaţa? Mă întind ca o pisică, ... Citeşte mai departe »

Mirela Zeța: „Sunt uneori o dezamăgire”

O veți îndrăgi și mai mult pe Mirela Zeța după acest interviu-portret, pentru onestitatea ei, pentru firescul și lipsa ei de aroganță, pentru viziunea ei frumoasă asupra lumii. O zi perfectă arată „ca acum”, iar Paradisul „e aici”. Savurați. Care sunt primele lucruri pe care le faci dimineaţa? Îmi beau cafeaua şi citesc ştiri. Cum arată o zi perfectă? O ... Citeşte mai departe »

Cele mai frumoase peisaje din Punta Cana, paradisul Caraibilor

Dacă ați căutat vreodată pe Internet un wallpaper care să vă transporte măcar cu gândul pe o plajă splendidă, și l-ați găsit pe cel care îndeplinea perfect această misiune, cu siguranță peisajul era desprins din Punta Cana. Zona Caraibilor. Raiul pe Pământ, spun la unison toți cei care au vizitat Costa Rica, Panama sau insulele dimprejur. Iar Punta Cana – ... Citeşte mai departe »