joi , 11 august 2022

Arhivă etichete: parinti

Abonare RSS

Ce-am învățat când eram mici

foto Taică-meu nu suporta să audă pe cineva plescăind sau să vadă pe cineva muşcând din pâine cu poftă. Mi-a explicat, când eram copil, că la masă mesteci cu gura închisă, iar pâinea o ţii lângă farfurie, rupând bucăţică cu bucăţică. Aşa că, vrând-nevrând, am deprins devreme bunele maniere ale procesului de masticaţie. Azi, dacă nu suport ceva la oameni, ... Citeşte mai departe »

Ziua Părinților de Îngeri, pe 26 mai. Bianca Brad: „ Acest eveniment are o semnificaţie aparte”

Şi în acest an, copilaşii plecaţi prea devreme dintre noi vor avea parte de o zi numai a lor, marcată de Organizaţia E.M.M.A. prin Ziua Părinţilor de Îngeri, singurul eveniment din România şi cel mai mare din lume, de acest gen, dedicat memoriei copiilor plecaţi dintre noi. Aflat la a şasea ediţie, evenimentul se va desfăşura  simultan în 17 oraşe ... Citeşte mai departe »

Irina Rădulescu: „Cred că rolul de Tată a fost cel mai frumos rol al Tatălui meu”

Scrie „tată” și „mamă” cu majuscule, și în fiecare cuvânt pe care-l rostește despre părinții ei se citește dragostea. Irina Rădulescu este fiica regretatului maestru al comediei românești Dem Rădulescu și a cunoscutei actrițe Adriana Șchiopu. La 26 de ani, este ea însăși actriță de-o viață, căci a intrat în teatru când era doar un copil. Și n-a mai plecat ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus