duminică , 28 noiembrie 2021

Arhivă etichete: patinaj

Abonare RSS

Jocurile Olimpice de Iarnă de la Sochi, transmise de TVR

Program special transmis în direct la TVR 2 miercuri, de la ora 20.00, în aşteptarea celui mai mare eveniment sportiv al planetei din acest an În perioada 7 – 23 februarie 2014, Televiziunea Română transmite, în exclusivitate, cea mai importantă competiţie a acestui an, pentru întreaga planetă: Jocurile Olimpice de Iarnă de la Sochi. În aşteptarea acestul mare eveniment, telespectatorii ... Citeşte mai departe »

Patru sporturi de iarnă care îţi menţin sănătatea

Iarna este de multe ori perioada în care ne relaxăm în familie şi ne bucurăm de un repaus binemeritat, însă este important să ţinem cont de faptul ca mesele de sărbători sunt tot mai bogate în grăsimi şi zaharuri, iar aceasta cere de la sine o activitate fizică constantă şi multă mişcare. Vestea bună este că iarna este prilejul ideal ... Citeşte mai departe »

„Lacul Lebedelor”, adus la București de patinatorii de la The Imperial Ice Stars

Miercuri seara, pe 20 februarie 2013, a avut loc, la Sala Palatului, spectacolul pe gheaţă „Lacul lebedelor”, în interpretarea The Imperial Ice Stars. Dat fiind numărul mare de participanţi, acesta s-a desfăşurat în două reprezentaţii, de la ora 16.00 şi de la ora 20.00. Timp de aproximativ două ore şi jumătate – cât a durat fiecare reprezentaţie, bucureştenii s-au lăsat ... Citeşte mai departe »

Bilete reduse la spectacolul „Lacul lebedelor” pe gheață, din București

Marii campioni la patinaj artistic din întreaga lume, reuniți sub cupola The Imperial Ice Stars, nu au aterizat încă la București, însă biletele pentru reprezentația spectacolului „Lacul Lebedelor” pe gheață, de la ora 20.00, au fost deja epuizate! Pentru cei care nu au reușit să prindă un bilet la spectacolul din 20 februarie, ora 20.00, de la Sala Palatului, organizatorii ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus