duminică , 19 septembrie 2021

Arhivă etichete: Paul McCartney

Abonare RSS

Paul McCartney explică de ce nu mai fumează cannabis

Foto: The Telegraph Sir Paul McCartney spune că nu mai fumează cannabis pentru că nu vrea să fie un exemplu negativ pentru nepoții lui. Fostul artist de la Beatles, azi în vârstă de 72 de ani, are cinci copii și opt nepoți și spune că a încetat să fumeze iarbă „cu mult timp în urmă”. Preferă, în schimb, un pahar ... Citeşte mai departe »

Sunday Times: Paul MacCartney, cel mai bogat muzician britanic

Foto: folhavitoria.com.br Paul McCartney este cea mai bogată persoană care activează în industria muzicală britanică, având o avere de peste un miliard de dolari, conform Sunday Times. Potrivit publicației amintite, care a realizat un top al averilor din muzica britanică, fostul solist de la Beatles deține, împreună cu soția sa, Nancy Schevell, o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari. ... Citeşte mai departe »

Paul McCartney a lansat clipul piesei „Queenie Eye”, în care apar Meryl Streep, Kate Moss și Johnny Depp – VIDEO

A produs vâlvă știrea că Johnny Depp și Kate Moss, care au avut o relație în trecut, vor apărea în cel mai nou videoclip al lui Paul McCartney. Astăzi, marele muzician a lansat clipul melodiei „Queenie Eye”, în care îi putem vedea nu doar pe cei doi foști iubiți, ci și pe Meryl Streep, Jude Law sau Jeremy Irons. Videoclipul ... Citeşte mai departe »

Viața lui Paul McCartney, povestită într-o serie de benzi desenate

Un volum de benzi desenate despre viața lui Paul McCartney va fi lansat, în curând, în format digital. Seria de imagini va încerca să ofere fanilor Beatles o nouă perspectivă asupra destrămării îndrăgitei formații. Intitulat „Paul McCarnety: Carry that Weight”, volumul are 24 de pagini și tratează despărțirea profesională a membrilor Beatles din 1970. Multe speculații au circulat pe marginea ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus