duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: Paula Seling

Abonare RSS

Concert Paula Seling & Band, la Hard Rock Cafe

Vineri, 16 octombrie, de la ora 22:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe la un show cu Paula Seling şi trupa sa. Mergi să asculţi cele mai cunoscute piese lansate de artistă de-a lungul vremii: „Ploaie în luna lui Marte”, „Ce bine că eşti”, „Trurli”, „Timpul”, „Promit”, „Râd cand imi vine să plâng”, dar şi mult mai ... Citeşte mai departe »

Paula Seling & OVI cântă pentru România, în a doua semifinală Eurovision

Cei doi artişti au fost notaţi aseară la cea de-a doua repetiţie cu costume de juriul de specialitate. Pe 8 mai, ora 22.00, urmăriţi la TVR 1, TVR HD, TVR+, TVR Internaţional evoluţia Paulei Seling şi a lui Ovi pe scena Eurovision! Deşi spectacolul live al celei de-a doua semifinale Eurovision are loc în această seară, cei 15 concurenţi au ... Citeşte mai departe »

Paula și Ovi ne reprezintă din nou la Eurovision

Paula şi Ovi au câştigat finala Eurovision România 2014, după ce au obţinut cele mai multe puncte în urma cumulării votului publicului şi al juriului, în spectacolul transmis sâmbătă, 1 martie, în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro, precum şi pe www.eurovision.tv. Piesa lor, Miracle, a primit 10 puncte de la public şi cele ... Citeşte mai departe »

Paula Seling e studentă. Artista, admisă la Universitatea de Muzică „George Enescu”

Din toamna aceasta, Paula Seling e studentă, cântăreața fiind recent admisă la Universitatea de Muzică „George Enescu” din Capitală. Ea a obținut media 9,84 la examenul de admitere. Anul acesta, printre candidații la Universitatea de Muzică „George Enescu” s-a numărat și Paula Seling, anunță Fundația Culturală Phoenix într-un comunicat citat de mediafax.ro. La examenul de aptitudini, comisia i-a acordat Paulei ... Citeşte mai departe »

Paula Seling, despre soțul său: „El a fost sclipirea pe care o așteptam”

Paula Seling mărturisește despre soțul său, Radu, că este omul pe care îl aștepta în viața ei și că se întreabă, uneori, dacă merită fericirea pe care o trăiește. „El a fost sclipirea pe care o aşteptam şi uneori mă gândesc dacă am meritat-o, nu ştiu… Uneori mă gândesc ce am făcut să am atâta, să mi se dea atâta ... Citeşte mai departe »

Paula Seling susține un recital special de Paște, la Sala Radio

De Paşte, cea mai importantă sărbătoare a ortodoxiei, este momentul potrivit ca fiecare dintre noi să iasă din ritmul alert al vieţii cotidiene şi să se bucure de liniştea şi lumina simbolică a momentului. Şi pentru că muzica este cea care ne ajută mereu să evadăm într-o lume mai frumoasă, sunteți invitațiîn duminica Floriilor – 28 aprilie (19.00) – la ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus