marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: peisaje

Abonare RSS

Artistul plastic David Rayson, în expoziţia „Imagini din Marea Britanie”

Muzeul Naţional de Artă al României şi British Council România vă invită la o serie de evenimente în expoziţia Imagini din Marea Britanie. 100 de ani de artă a peisajului din Colecţia British Council, avându-l ca invitat pe David Rayson, artist plastic şi profesor de pictură la Royal College of Art din Londra. Una dintre lucrările sale, intitulate De la ... Citeşte mai departe »

Imagini din Marea Britanie: 100 de ani de artă a peisajului din Colecţia British Council

Durata: 4 octombrie 2013 – 19 ianuarie 2014 Locaţia: Muzeul Naţional de Artă al României, Calea Victoriei 49-53 Program de vizitare: miercuri-duminică, 10.00-18.00 Tarif: 10 lei întreg (redus: 5 lei pentru pensionari, 2,5 lei pentru elevi/studenţi) Gratuit: în prima miercuri a fiecărei luni Muzeul Naţional de Artă al României şi British Council România organizează expoziţia Imagini din Marea Britanie. 100 ... Citeşte mai departe »

Cele mai frumoase peisaje din Punta Cana, paradisul Caraibilor

Dacă ați căutat vreodată pe Internet un wallpaper care să vă transporte măcar cu gândul pe o plajă splendidă, și l-ați găsit pe cel care îndeplinea perfect această misiune, cu siguranță peisajul era desprins din Punta Cana. Zona Caraibilor. Raiul pe Pământ, spun la unison toți cei care au vizitat Costa Rica, Panama sau insulele dimprejur. Iar Punta Cana – ... Citeşte mai departe »

Insulele grecești: peisaje desprinse din Paradis

Sunt renumite pretutindeni pentru frumusețea lor, care taie respirația oricări muritor suficient de norocos cât să le viziteze. Insulele grecești sunt, probabil, singurele locuri ale Europei care pot face concurență destinațiilor de vacanță exotice. Pe de o parte, pentru că oferă priveliști cel puțin la fel de spectaculoase, iar pe de altă parte, pentru că sunt mult mai accesibile geografic ... Citeşte mai departe »