vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: Penelope Cruz

Abonare RSS

Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar, tânjind după Narcos

foto: PR Pe doamna Cruz și pe domnul Bardem nu i-am mai văzut în același film de la „Vicky Cristina Barcelona” al lui Woody Allen, pe vremea în care încă era cool că regizorul se culca cu fiică-sa adoptivă și cu tot ce prindea prin Hollywood, iar cei doi latino loveri nu se jucau de-a mama și de-a tata în ... Citeşte mai departe »

În curând, în cinematografe: „ma ma”, un film cu Penelope Cruz, în regia lui Julio Medem 

„ma ma”, un film de Julio Medem (Lucía y el sexo, Lovers of the Arctic Circle), cu Penelope Cruz (Volver, The Counselor, Vicky Cristina Barcelona, Vanilla Sky, Blow) va intra în cinematografele româneşti din 29 aprilie. Distribuit de Independenţa Film.  „ma ma” spune povestea emoţionantă a Magdei, o femeie din Spania perioadei de criză 2010-2012, pentru care veştile proaste se ... Citeşte mai departe »

Trei comedii cu plus şi minus

foto Dacă ai chef să mergi la cinema ca să râzi cu poftă, nu ca să ieşi din sală devastat de vreo dramă abisală, iată trei recomandări uşurele şi haioase, potrivite zilelor leneşe de week-end. Zoolander 2 foto Mărturisesc că n-am apucat să vizionez acest film, pentru că vreau să văd şi partea întâi înainte de a trece la a ... Citeşte mai departe »

Călătoria speranței: „Venit pe lume”, de Margaret Mazzantini

foto E atata liniște și atâta frumusețe în cărțile lui Margaret Mazzantini, încât îți vine greu să te desparți de ele. Am citit „Venit pe lume” cu lentoarea savuroasă cu care sărbătorești o mare întâlnire. Și cu așteptarea conștientă a unei rare intimități. Sunt puțini scriitorii care te responsabilizează astfel. Doar cei aleși te pregătesc pentru bucuria asta tacită a lui „tu ... Citeşte mai departe »

Cum a reușit Penelope Cruz să-și recapete silueta, după sarcină

Actrița Penelope Cruz, care a născut în luna iulie cel de-al doilea copil, a dezvăluit că unul dintre obiceiurile care au ajutat-o să-și recapete silueta afectată de sarcină este alăptatul. Artista de origine spaniolă a declarat că alăptatul a ajutat-o să slăbească foarte ușor după ambele nașteri. Însă, totodată, Cruz spune că acordă o atenție deosebită regimului, hrănindu-se cu alimente ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: Zece cupluri celebre care ne inspiră

Muzicieni de geniu, scriitori, pictori, politicieni sau staruri de cinema. Povești de dragoste extraordinare, despre care se vorbește ca despre niște legende, deși ele s-au întâmplat cu adevărat. Unele dintre ele, cu multă vreme în urmă; altele se desfășoară chiar în zilele noastre și vor deveni, la rândul lor, istorie umană fascinantă. Dintre toate, am ales numai zece cupluri care ... Citeşte mai departe »

Penelope Cruz și Javier Bardem au dezvăluit numele fiicei lor

Penelope Cruz și soțul ei, Javier Bardem au dezvăluit numele fiicei lor, născute pe 22 iulie, în aceeași zi cu prințul moștenitor George, fiul ducesei de Cambridge și al prințului William al Marii Britanii. Fiica celor doi actori se numește Luna Encinas Cruz, Encinas fiind numele tatălui lui Javier Bardem și însemnând „stejar” în limba spaniolă, informează Daily Mail. Penelope ... Citeşte mai departe »

Penelope Cruz a născut în aceeași zi cu Ducesa de Cambridge

Penelope Cruz și Javier Bardem sunt părinții unei fetițe, care a venit pe lume ieri, în aceeași zi cu băiețelul ducesei de Cambridge și al prințului William. Dacă William și Kate au făcut public anunțul despre nașterea fiului lor, Penelope și Javier sunt extrem de discreți în ce privește viața lor privată. Cu toate astea, o sursă din preajma celor ... Citeşte mai departe »

Penelope Cruz ar putea naște în Spania. Fotografii cu actrița, în ultima lună de sarcină

Penelope Cruz ar putea naște cel de-al doilea copil al său și al lui Javier Bardem în Spania, și nu în Statele Unite, unde a venit pe lume primul moștenitor al cuplului, Leo, anunță presa internațională. Surse din preajma celor doi celebri actori au declarat, pentru cotidianul La Razon, că Penelope își dorește să devină mamă pentru a doua oară ... Citeşte mai departe »