vineri , 16 aprilie 2021

Arhivă etichete: perle

Abonare RSS

Special LaRevista.ro: perle de PR care-ți vor face ziua mai proastă

foto: Pinterest Orice ziarist primește măcar vreo cinci-șase comunicate de presă pe zi, după ce adresa lui a ajuns în baza de date a oamenilor de PR. Unii dintre aceștia se pricep foarte bine la ceea ce fac, alții (majoritatea) trimit emailuri care aterizează direct în coșul de gunoi. Înainte să le fac vânt, m-am uitat pe câteva dintre cele ... Citeşte mai departe »

Conferință la MNAR: „Argint și perle în pictura orientalistă”

Muzeul Naţional de Artă al României va invită să participaţi sâmbătă, 16 iulie, de la ora 12.00, la conferinţa „Argint şi perle în pictura orientalistă”, susţinută de dr. Carmen Tanasoiu, specialist în Artă Veche Românească. Evenimentul este organizat în cadrul expoziţiei „Oglinzile Orientului”. Punctul de plecare al conferinţei îl constituie atât bijuteriile expuse, cât şi cele reprezentate în lucrările din ... Citeşte mai departe »

Rochia cu 7.000 de perle, atracția specială a târgului Expo Ideal Mariaj Iași

Vizitatorii târgului de nunți Expo Ideal Mariaj, care va avea loc în acest weekend în premieră la Iași, la Sala Polivalentă, vor avea prilejul să admire una dintre cele mai spectaculoase creații născute vreodată în moda autohtonă: rochia Marithe, împodobită cu 7.000 de perle naturale, pe care actrița Cătălina Grama, alias Jojo, a purtat-o pentru coperta celei mai recente ediții ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus