duminică , 25 iulie 2021

Arhivă etichete: Peter Lindbergh

Abonare RSS

Pirelli 2017: Julianne Moore, Nicole Kidman și alte actrițe, fără machiaj

Julianne Moore, Robin Wright, Nicole Kidman, Charlotte Rampling și alte actrițe celebre apar fără machiaj în calendarul Pirelli, ediția 2017, fotografiate de Peter Lindbergh. Întregul pictorial se vrea un manifest pentru frumusețea naturală și se alătură, astfel, vocilor celebre ale ultimilor ani care pledează pentru acceptarea de sine și înlăturarea standardelor estetice impuse de mass-media. Fotograful german Peter Lindbergh a ... Citeşte mai departe »

O fotografie: Christy Turlington

foto Christy Turlington, fotografiată de Peter Lindbergh, pentru ediția din mai 1993 a revistei Harper’s Bazaar US. Citeşte mai departe »

Charlize Theron apare într-un nud artistic, în revista „W”

foto Actrița Charlize Theron a pozat goală pentru ediția de februarie a revistei „W”, unde apare într-un nud artistic realizat de celebrul fotograf Peter Lindbergh. În interviul care însoțește fotografia, actrița americană vorbește despre rolul ei din filmul „Mad Max: Fury Road”, lansat în 2015. „Personajului meu, Imperator Furiosa, îi lipsește un braț, dar în film nu se explică exact ... Citeşte mai departe »

Angelina Jolie și Brad Pitt, în Vanity Fair Italia

Frumoși și faimoși: Angelina Jolie și Brad Pitt. Fotografia a apărut pe coperta ediției de noiembrie 2015 a revistei Vanity Fair Italia și este realizată de cunoscutul artist Peter Lindbergh. Citeşte mai departe »

Uma, de Peter Lindbergh

Actrița Uma Thurman, fotografiată de Peter Lindbergh. Citeşte mai departe »

Cate Blanchett, Emily Blunt și Zhou Xun, fotografiate de Peter Lindbergh

Actrițele Cate Blanchett, Emily Blunt și Zhou Xun, fotografiate de Peter Lindbergh, pentru o campanie publicitară dedicată brandului de ceasuri IWC Schaffhausen, în 2014. Sursă: Peter Lindbergh   Citeşte mai departe »

Navighează pana sus