duminică , 24 octombrie 2021

Arhivă etichete: Petru Margineanu

Abonare RSS

Andra Gavril, despre nunta sa cu Petru Mărgineanu: „Am fost la serviciu până vineri, iar sâmbătă m-am măritat!”

La patru luni și jumătate de la cununia lor civilă, Andra Gavril și Petru Mărgineanu s-au căsătorit și religios, sărbătorind apoi momentul printr-o petrecere la care au participat toți oamenii dragi lor. Nunta a avut loc, pe 13 iulie, la restaurantul Casa Doina din București, după ce, cu doar o seară înainte, prezentatoarea intrase în direct, pe TVR 2, în ... Citeşte mai departe »

Petru Mărgineanu: „Lucrurile au alt farmec în viaţă atunci când nu-ţi doreşti ceva în mod special”

L-am putea prezenta drept fiul marelui regizor Nicolae Mărgineanu, sau drept nepot al reputatului psiholog Nicolae Mărgineanu. Însă, dincolo de moștenirea sa prețioasă de familie, Petru Mărgineanu este de mult un nume de sine stătător în arta noastră. Creațiile sale muzicale au înnobilat zeci de secvențe din filme românești faimoase, cum ar fi Senatorul melcilor, Occident sau Supraviețuitorul. Compozitorul s-a aflat, ... Citeşte mai departe »

Prezentatoarea TVR Andra Gavril s-a căsătorit

Andra Gavril, fosta gazdă a Jurnalului Cultural de la TVR, s-a căsătorit, ieri, în cadrul unei ceremonii discrete, cu Petru Mărgineanu, cunoscut compozitor de muzică de teatru și film. Evenimentul – care va fi urmat de o nuntă, vara aceasta – a fost anunțat chiar de radioasa proaspătă soție, pe profilul său de Facebook, care s-a umplut în scurt timp ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus