duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: Philip Seymour Hoffman mort

Abonare RSS

Philip Seymour Hoffman a fost înmormântat

Actorul Philip Seymour Hoffman, care a murit duminica trecută, cel mai probabil din cauza unei supradoze de heroină, a fost înmormântat, vineri, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar membrii familiei sale și prietenii cei mai apropiați. Printre colegii de breaslă ai lui Philip Seymour Hoffman care au fost prezenți la înmormântare s-au numărat Cate Blanchett, Meryl ... Citeşte mai departe »

Rezultatele autopsiei lui Philip Seymour Hoffman, neconcludente

Legiștii din New York au declarat drept „neconcludente” rezultatele autopsiei actorului Philip Seymour Hoffman, care a murit duminică, la vârsta de 46 de ani. O altă serie de teste urmează să fie efectuată în viitorul apropiat, pentru a se stabili cu exactitate cauza morții actorului, a declarat Julie Bolcer, purtătoarea de cuvânt a serviciului de medicină legală din New York, ... Citeşte mai departe »

Actorul Philip Seymour Hoffman a murit, la 46 de ani

Actorul Philip Seymour Hoffman a fost găsit mort, duminică dimineața, în apartamentul său din New York, au declarat reprezentanți ai poliției americane pentru Wall Street Journal. Celebrul artist avea 46 de ani. Philip Seymour Hoffman a fost descoperit în baia apartamentului său din Manhattan, în jurul orei 11.15, de către scenaristul David Katz, care a sunat imediat serviciile medicale de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus